Siirry pääsisältöön

FINISH DISHWASHER DEEP CLEANER 250ml Lemon

Finish Dishwasher Cleaner syväpuhdistaa astianpesukoneen näkymättömissä olevat osat ja poistaa putkiin kertyneen rasvan ja kalkin.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Astianpesukoneen piilossa oleviin osiin, kuten vesikanaviin, pesuvarsiin ja suodattimeen, voi ajan mittaan muodostua kalkki- ja likakerrostumia. Tämä voi saada aikaan epähygieenisen ympäristön ja ikäviä hajuja. Finish Dishwasher Deep Cleanerin tehokas kaksikerroksinen koostumus poistaa piilossa olevan lian ja kalkin ja tekee astianpesukoneestasi hygieenisesti 100 % puhtaamman*

*kalkkikerrostumien osalta verrattuna pelkkään Finish-konetiskiaineeseen

Turvallisuus ja säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna

Pidä poissa lasten ulottuvilta

VAARA: TRIDECETH-3 Vaurioittaa vakavasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä.
Finish dishwasher deep cleaner

Usein kysytyt kysymykset

Koneenpuhdistajan käyttö on olennainen osa astianpesukoneen huoltoa, sillä se varmistaa, että astianpesukone toimii jatkossakin moitteettomasti ja puhdistaa astiat hyvin.
Finish-koneenpuhdistaja on kehitetty suojaamaan astianpesukonetta kahdella tavalla:

Se poistaa rasvan ja ruokajäämät.

Se hajottaa kalkkisaostumat, joita veden sisältämä kalsium aiheuttaa.

Finish-koneenpuhdistaja sopii erinomaisesti kalkin ja rasvan poistamiseen astianpesukoneen vaikeapääsyisistä nurkista. Tämä tuote syväpuhdistaa koneen ja tekee siitä hygieenisen puhtaan ja raikkaan tuoksuisen. Se on loistava koneen toiminnan ja huollon kannalta.
Finish In Wash -puhdistustabletteja voidaan käyttää normaalin astianpesuohjelman aikana, ja ne sopivat rasvaisten astioiden pesun aikana käytettäviksi, jotta astiat tulevat puhtaina ulos.

Astianpesukoneen puhdistaminen on välttämätöntä koneen käyttöiän pidentämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Myös astianpesukoneen ympäristö on tärkeää pitää hygieenisenä säihkyvän puhtaiden astioiden saamiseksi.

Aivan kuten kaikki muutkin työkalut ja laitteet, astianpesukone on puhdistettava säännöllisesti, jotta se pysyy huippukunnossa. Vaikka astianpesukone voi pysyä käyttökunnossa ilman rutiinipuhdistusta, ajan mittaan koneeseen kertyy rasvaa ja kalkkia, jotka häiritsevät pesutehoa ja saattavat aiheuttaa pahoja hajuja.

Jotta astianpesukone toimisi ihanteellisesti, tuoksuisi hyvältä ja puhdistaisi kunnolla, suosittelemme käyttämään Finish Dishwasher Cleanerin kaltaista koneenpuhdistaja 3 kuukauden välein (tai aina kun havaitset jäämiä tai pahaa hajua).

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...

Produkt­sammansättning

5 - 15 % nonjontensider

Lemon innehåller parfym

Mer information finns på www.rbeuroinfo.com