Siirry pääsisältöön

KÄYTTÖEHDOT

LUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN SIVUSTON KÄYTTÖÄ

SIVUSTON KÄYTTÖEHDOT

Nämä käyttöehdot (”Ehdot”) ovat ehdot, joilla tämä Sivusto (”Sivusto”) annetaan käyttöösi (”sinä”). Käyttämällä Sivustoa suostut noudattamaan näitä Ehtoja. Jos et hyväksy näitä Ehtoja, älä käytä Sivustoa.

Napsauta otsikkoa alta, niin pääset suoraan lisätietoihin aiheesta:

1. Tietoa meistä

2. Kysymykset tai valitukset

3. Tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet

4. Muut Reckitt tuotemerkit ja sivustot

5. Ostot

6. Linkit sivustoillamme

7. Sivuston käyttösi

8. Käyttäjien lähettämä sisältö

9. Lailliset velvollisuutesi

10. Julkaistuihin tietoihin luottaminen

11. Sivuston lakkauttaminen

12. Vastuumme, jos olet kuluttaja

13. Vastuumme, jos olet yritys

14. Henkilötietojesi mahdolliset käyttötavat

15. Muutokset näihin käyttöehtoihin

16. Muut sinua mahdollisesti koskevat ehdot

17. Yleistä

18. Sovellettava laki ja lainkäyttöalue

1. TIETOA MEISTÄ

1.1 Me olemme Reckitt Benckiser Nordic A/S (”me”), yritys, joka on rekisteröity Tanskassa, ja jonka virallinen osoite on Vandtårnsvej 83a, 2860 Søborg, Denmark.

2. KYSYMYKSET TAI VALITUKSET

2.1 Jos sinulla on tätä Sivustoa koskevia kysymyksiä, valituksen aiheita tai kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen +358 9 8861 1220. Konsernin sivusto osoitteessa www.reckitt.com sisältää luettelon paikallisista yrityksistä ja niiden yhteystiedoista.

3. TEKIJÄNOIKEUS JA MUUT IMMATERIAALIOIKEUDET

3.1 Sivuston tai sen sisällön käyttö ei anna sinulle mitään immateriaaliomaisuuteen liittyviä oikeuksia, mukaan lukien Sivustoon liittyvät tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit, mallioikeudet, kauppanimet, tietokantaoikeudet ja lähioikeudet sekä tietotaitoon liittyvät oikeudet (”Immateriaalioikeudet”). Kaikki Sivuston sisältämät tekstit, käyttöliittymät, visuaaliset rajapinnat, grafiikka, kuvat, valokuvat, tavaramerkit, logot, tietokonekoodi ja muu näihin liittyvä materiaali (yhdessä ”Sisältö”), mukaan lukien mutta ei näihin rajoittuen Sisällön muoto, asettelu, rakenne, valikoima, yhteensovitus, ilmaisu sekä ”ulkonäkö ja tuntuma”, ovat meidän omistuksessamme ja valvonnassamme tai ulkopuolisen lisenssinantajan meille lisensoimaa. Kaikki nämä oikeudet pidätetään.

3.2 Mikään Ehdoissa ei siirrä Immateriaalioikeuksia meiltä sinulle tai kenellekään kolmannelle osapuolelle.

3.3 Et saa millään tavalla kopioida, jäljentää, julkaista, uudelleen julkaista, ladata, levittää, tallentaa, lähettää, käyttää kaupallisesti hyväksi, muokata, viestiä julkisuuteen tai jakaa Sivuston Sisältöä, palveluja, verkkosivuja tai materiaaleja tai Sivuston muodostavien elementtien tietokonekoodeja muutoin kuin omaan henkilökohtaiseen käyttöösi. Et myöskään saa soveltaa mitään automaattista tai manuaalista laitetta, ohjelmaa, algoritmia, menetelmää tai vastaavaa prosessia mihinkään Sivuston tai Sisällön osaan. Edellä esitettyä noudattaen voit ladata tästä sisällöstä vähäisiä poimintoja kiintolevyllesi katselutarkoituksessa edellyttäen, ettei tiedoista tehdä useampaa kuin yksi kopio.

3.4 Kaikkeen muuhun kuin tässä kohdassa 3 mainittuun käyttöön vaaditaan meiltä etukäteen saatu kirjallinen lupa.

3.5 Emme käytä tarkoituksellisesti mitään nimeä, logoa tai merkkiä millään alueella, jolla meillä ei siihen ole oikeutta, emmekä toimita tai tarjoudu toimittamaan mitään tuotteita ja/tai palveluja, jotka kantavat tällaista nimeä, logoa tai merkkiä tällaisella alueella.

4. MUUT RECKITT SIVUSTOT JA TUOTEMERKIT

4.1 Kaikkiin tuotteisiin ja palveluihin, jotka tuomme saatavillesi muilla Reckitt sivustoilla tai tuotemerkkiemme sivustoilla (jäljempänä ”Tuotemerkkien sivustot”) tai niiden kautta, sovelletaan lisäehtoja, joista ilmoitetaan sinulle, kun avaat tällaisen Tuotemerkin sivuston.

4.2 Tämä Sivusto ja Tuotemerkkien sivustot on suunniteltu tarjoamaan tietoa terveydenhuollon tuotteistamme ja myyntiluvallisista lääkkeistä. Sivustojen tarkoitus ei ole tarjota lääkinnällisiä neuvoja tai ohjeita, vaan yleistä tietoa, joka ei välttämättä päde yksittäiseen yksilöön tai johonkin erityiseen tarkoitukseen. Pyydä aina neuvoa omalta lääkäriltäsi tai farmaseutilta yksilöllisiä olosuhteita ja tarpeita vastaavaan hoitoon.

5. OSTOT

5.1 Mikään tällä Sivustolla tai millään Tuotemerkkien sivustoista ei ole tarjous ostaa tai myydä tuotteita ja/tai palveluja millään lainkäyttöalueella, sillä Sivusto tarjotaan vain tiedotustarkoituksiin. Kaikki Sivustolla tai Tuotemerkin sivustolla esiintyviin tuotteisiin ja/tai palveluihin liittyvät yksityiskohdat, kuvaukset, hinnat ja muut tiedot ovat ainoastaan yleisluontoisia. Emme takaa, että mikään Sivustolla tai Tuotemerkin sivustolla esiintyvä tuote ja/tai palvelu on tai tulee olemaan saatavilla paikassa, josta haluat ostaa tuotteen ja/tai palvelun, kyseisenä aikana.

5.2 Tuotteita ja palveluja koskevat velvollisuutemme, jos näitä on, perustuvat vain sopimuksiin, joiden mukaisesti tuotteita ja palveluja tarjotaan, eikä minkään tällä Sivustolla pidä tulkita muuttavan näitä sopimuksia.

6. LINKIT SIVUSTOLLAMME

6.1 Saatamme ajoittain tarjota linkkejä muille sivustoille (mainonnan kautta tai muulla tavoin). Nämä linkit tarjotaan ainoastaan ohjeellisina ja mukavuuttasi ajatellen. Emme valvo tällaisia kolmansien osapuolten sivustoja emmekä ole vastuussa niiden sisällöstä. Se, että tarjoamme linkkejä, ei tarkoita, että hyväksymme näiden sivustojen sisältämän materiaalin tai että olisimme millään tavalla yhteydessä sivustojen ylläpitäjiin. Hyväksyt, että meillä ei ole mitään osallisuutta sellaiseen tapahtumaan tai sopimukseen kolmannen osapuolen kanssa, johon saatat lähteä mukaan, emmekä ole millään tavoin vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle saattaa aiheutua, kun käytät tällaisia sivustoja. Suostut siihen, ettet saata meitä osallisiksi mihinkään sinun ja kolmannen osapuolen väliseen kiistaan.

7. SIVUSTON KÄYTTÖSI

7.1 Suostut siihen, että käyttäessäsi Sivustoa et

7.1.1 käytä Sivustoa sellaisella tavalla, joka voi johtaa rikolliseen, petolliseen, laittomaan tai näissä Ehdoissa kiellettyyn toimintaan tai sellaiseen kannustamiseen tai kehottamiseen

7.1.2 käytä Sivustoa muihin tarkoituksiin kuin henkilökohtaiseen käyttöön

7.1.3 mainosta tai markkinoi kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluja etkä omiasi millään tavoin, mukaan lukien roskapostiviestien levittäminen

7.1.4 siirrä tiedostoja, jotka sisältävät viruksia tai troijalaisia, tai aiheuta muulla tavoin haittaa Sivustolle

7.1.5 tee linkkiä Sivustolle kolmannen osapuolen sivustolta ilman meiltä etukäteen saatua kirjallista lupaa

7.1.6 käytä tai yritä käyttää luvatta Sivustoon liittyvää käyttäjätiliä tai murra tai yritä murtaa Sivuston turvatoimia

7.1.7 häiritse kenenkään muun Sivuston käyttöä.

7.2 Sivuston käyttö tapahtuu aina omalla riskilläsi ja vastuullasi. Sinun on aina käytettävä omaa virustorjuntaohjelmistoa.

7.3 On myös sinun vastuusi varmistaa, että kaikki, jotka käyttävät Sivustoa Internet-yhteytesi kautta, ovat tietoisia näistä Ehdoista ja muista sovellettavista, näissä Ehdoissa mainituista käyttöehdoista, ja että he noudattavat niitä.

7.4 Pidätämme oikeuden keskeyttää tai lakkauttaa tämän Sivuston (tai sen osan) käyttöoikeutesi tai rajoittaa sitä ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan, jos uskomme, että olet rikkonut näitä Ehtoja.

8. KÄYTTÄJIEN LÄHETTÄMÄ SISÄLTÖ

8.1 Sinun lähettämäsi sisältö:

8.1.1 Lähettämällä meille Sivuston kautta tietoa, tekstiä, valokuvia, grafiikkaa tai muuta sisältöä annat meille luvan käyttää tätä materiaalia oman harkintamme mukaan, mukaan lukien rajoituksetta lupa muokata, kopioida, jäljentää, paljastaa, julkaista ja poistaa tätä materiaalia Sivustolta.

8.1.2 Takaat kaiken lähettämäsi materiaalin osalta, että

a) se on sovellettavien lakien sekä näiden Ehtojen mukaista

b) se on joka suhteessa ja aina totuudenmukaista, täsmällistä ja ajantasaista (huomaa, että voit pyytää meitä päivittämään tai korjaamaan henkilötietosi koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä [yllä/alla] mainittuja yhteystietoja käyttäen)

c) kaikki tarvittavat lisenssit ja/tai hyväksynnät on hankittu ja sinulla on oikeus tietojen lähettämiseen

d) ellei toisin ole mainittu, se ei ole luottamuksellista.

Olet meille vastuussa ja korvausvelvollinen tämän takauksen rikkomuksista. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa menetyksistä ja vahingoista, joita meille aiheutuu sen seurauksena, että rikot antamaasi takuuta.

8.1.3 Meillä on oikeus poistaa julkaisusi Sivustoltamme.

8.1.4 Olet yksi vastuussa oman sisältösi suojauksesta ja varmuuskopioinnista.

8.2 Muiden käyttäjien lähettämä sisältö:

8.2.1 Tällä Sivustolla voi olla tietoa ja materiaalia, jota toiset Sivuston käyttäjät ovat lähettäneet muun muassa ilmoitustauluille ja keskusteluihin (jos tällaisia on). Nämä tiedot ja materiaalit eivät ole meidän tarkistamiamme tai hyväksymiämme. Muiden käyttäjien Sivustollamme esittämät näkemykset eivät edusta meidän näkemyksiämme tai arvojamme.

9. LAILLISET VELVOLLISUUTESI

9.1 Vakuutat, että

9.1.1 olet täysi-ikäinen lainkäyttöalueellasi tai sinulla on vanhempasi tai laillisen huoltajasi suostumus ja

9.1.2 noudatat näissä Ehdoissa Sivuston käytöllesi asetettuja rajoituksia.

9.2 Suostut korvaamaan meille kaikki kolmannen osapuolen vaateet ja vahingot (mukaan lukien tällaisiin vaateisiin tai vahinkoihin liittyvät oikeuskulut), jotka liittyvät Sivuston käyttöösi tai johtuvat siitä, mukaan lukien näiden Ehtojen rikkomus tai epäilty rikkomus tai lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesi.

10. JULKAISTUIHIN TIETOIHIN LUOTTAMINEN

10.1 Sivustomme sisältö tarjotaan vain yleiseksi tiedoksi. Sitä ei ole tarkoitettu neuvoiksi, joihin sinun pitäisi luottaa. Ennen kuin teet jotain tai jätät jotain tekemättä Sivustomme sisällön pohjalta, sinun on ensin pyydettävä neuvoa ammatti-ihmiseltä tai asiantuntijalta.

10.2 Vaikka pyrimme varmistamaan, että Sivusto ja sen sisältö ovat virheettömiä hetkellä, jolloin sisältö lähetetään Sivustoon, muutokset ovat mahdollisia ja, niin laajalti kuin sovellettavat lait ja määräykset sallivat, emme anna mitään vakuuksia tai takuita (suoria tai epäsuoria) siitä, että Sivuston tiedot ja sisältö olisivat tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia.

10.3 Kaikki Sivuston sisältö ja palvelut tarjotaan periaatteella "sellaisenaan" ja "saatavuuden mukaan" sekä, niin laajalti kuin sovellettavat laita ja määräykset sallivat, ilman mitään vakuuksia tai takuita.

10.4 Meillä ei ole velvollisuutta päivittää Sivuston sisältämiä tietoja.

11. SIVUSTON LAKKAUTTAMINEN

11.1 Vaikka pyrimme varmistamaan, että Sivusto, sen sisältö ja kaikki Sivuston kautta tarjottavat toiminnot sekä Sivuston tiedot ovat virheettömiä ja keskeytyksettömiä, eikä niissä ole ohjelmointivirheitä tai viruksia, Internetin luonteesta johtuen emme voi tätä taata.

11.2 Emme takaa, että Sivusto ja sen sisältö ovat aina käytettävissä, keskeytyksettömiä ja täydessä toimintakunnossa. Saatamme keskeyttää tai lakkauttaa Sivuston tai sen osan tai rajoittaa käytettävyyttä liiketoimintaan tai toimintaamme liittyvistä syistä.

11.3 Pääsy Sivustoon voidaan keskeyttää tilapäisesti ja ilman erillistä ilmoitusta järjestelmävirheen, kunnossapidon tai korjauksen vuoksi tai syistä, jotka eivät ole kohtuudella meidän hallittavissamme.

11.4 Sivusto on suunnattu ihmisille, jotka asuvat Suomi. Sivustomme (mukaan lukien sen sisältö, sen kautta tarjottavat toiminnot ja etuudet sekä sen sisältämät tiedot) käyttäminen voi olla joissakin maissa tai joillakin lainkäyttöalueilla kielletty laissa. Olet vastuussa kaikkien sen maan sovellettavien lakien ja määräysten noudattamisesta, josta käytät Sivustoa. Emme takaa, että Sivusto (mukaan lukien sen sisältö, sen kautta tarjottavat toiminnot ja edut sekä sen sisältämät tiedot) ovat asianmukaisia tai käytettävissä Suomi ulkopuolella.

12. VASTUUMME, JOS OLET KULUTTAJA

12.1 Huomaa, että Sivusto on tarkoitettu vain kotikäyttöön ja yksityiseen käyttöön. Suostut siihen, ettet käytä Sivustoamme kaupallisiin tai liiketoiminnallisiin tarkoituksiin, emmekä me ole sinulle korvausvelvollisia mistään tulojen menetyksistä, liiketoiminnan menetyksistä, liiketoiminnan keskeytymisistä tai liiketoimintatilaisuuksien menetyksistä.

12.2 Jos toimittamamme viallinen digitaalinen sisältö vahingoittaa sinulle kuuluvaa laitetta tai digitaalista sisältöä ja tämä johtuu kohtuullisen huolenpitomme tai osaamisemme puutteesta, joko korjaamme vahingon tai maksamme sinulle hyvityksen. Emme kuitenkaan ole vastuussa vahingoista, jotka olisi voitu välttää noudattamalla ohjettamme suorittaa sinulle maksutta tarjottu päivitys, tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, ettet noudattanut asennusohjeita oikein tai käyttänyt ohjeistamiamme järjestelmän vähimmäisvaatimuksia täyttävää järjestelmää.

12.3 Emme ole sinulle korvausvelvollisia näiden Ehtojen rikkomuksista, jos rikkomus johtuu tapahtumasta tai olosuhteista, jotka eivät ole kohtuudella meidän hallittavissamme, mukaan lukien mutta näihin rajoittumatta lakot, työsulut ja muut työkiistat; järjestelmien ja verkkoyhteyksien rikkoutuminen, tulva, tulipalo, räjähdys tai onnettomuus.

12.4 Kaikesta huolimatta emme poissulje tai rajoita millään tavoin lainvastaisesti korvausvelvollisuuttamme sinulle (esimerkiksi korvausvelvollisuutta kuolemasta tai henkilövahingosta, joka johtuu huolimattomuudestamme tai petoksesta tai tahallisesta harhaanjohtamisesta). Mikään näissä Ehdoissa ei rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi.

13. VASTUUMME, JOS OLET YRITYS

13.1 Kohdan 12.4 mukaisesti ja sikäli kuin sovellettava laki sallii kiellämme kaikki vastuut (mukaan lukien toimihenkilöidemme, johtajiemme, esimiestemme, jäseniemme, osakkeenomistajiemme, työntekijöidemme, edustajiemme ja neuvonantajiemme vastuut), vaikka perusteena olisi sopimus, oikeudenloukkaus, lakisääteisen velvollisuuden rikkomus tai muu syy, joka johtuu Sivustomme käytöstä tai liittyy siihen, vaikka tämä olisi ollut ennalta nähtävissä, mukaan lukien mutta muita pois sulkematta seuraavat:

13.1.1 menetykset, jotka johtuvat Sivustolla olevien tai siihen liittyvien tietojen tai materiaalien virheistä

13.1.2 menetykset, jotka eivät johdu meidän rikkomuksestamme

13.1.3 menetykset, jotka johtuvat Sivuston käytöstäsi tai Sivustoon luottamisesta

13.1.4 menetykset, jotka johtuvat siitä, ettei Sivusto syystä tai toisesta ole käytettävissä

13.1.5 menetykset, jotka johtuvat Sivustolla annetusta tulkinnasta tai lausunnosta

13.1.6 menetykset, joiden syynä ovat Sivuston tekniset viat tai tekniikalle haitallinen materiaali

13.1.7 kaikki liiketoiminnalliset menetykset (mukaan lukien tuottojen, liiketoiminnan, tulojen, sopimusten, ennustettujen säästöjen, tietojen, suosion tai maineen menetys, menetetty kulutus, liiketoiminnan keskeytys sekä liiketoimintatilaisuuden menetys)

13.1.8 kaikki epäsuorat tai välilliset menetykset ja menetykset, jotka eivät olleet sinun ja meidän ennakoitavissa, kun aloitit Sivuston käytön.

13.2 Niin laajalti kuin sovellettava laki sallii kiellämme kaikki Sivustoa ja sen sisältöä koskevat implisiittiset edellytykset, takuut, tulkinnat ja muut ehdot.

13.3 Hyvität ja korvaat meille sekä toimihenkilöillemme, johtajillemme, esimiehillemme, jäsenillemme, työntekijöillemme, edustajillemme ja neuvonantajillemme kaikki menetykset, kulut, velat ja kustannukset (mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot), jotka liittyvät seuraaviin tai johtuvat seuraavista:

13.3.1 Sivuston tai Tuotemerkkien sivustojen käyttösi (ja tähän liittyvä tuotteiden tai palvelujen käyttö)

13.3.2 rikot näitä Ehtoja

13.3.3 rikot lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia ja/tai

13.3.4 käytämme tietojasi.

13.4 Kaikesta huolimatta emme poissulje tai rajoita millään tavoin lainvastaisesti korvausvelvollisuuttamme sinulle (esimerkiksi korvausvelvollisuutta kuolemasta tai henkilövahingosta, joka johtuu huolimattomuudestamme tai petoksesta tai tahallisesta harhaanjohtamisesta).

14. HENKILÖTIETOJESI MAHDOLLISET KÄYTTÖTAVAT

14.1 Olemme sitoutuneet suojelemaan yksityisyyttäsi ja käytämme henkilötietoja, joita keräämme sinulta tai jotka annat meille, vain sovellettavien tietosuojalakien ja -määräysten mukaisesti.

14.2 Lisätietoja henkilötietojesi käytöstämme ja tähän liittyvistä asioista on tietosuojailmoituksessamme, joka löytyy osoitteesta https://www.finishinfo.fi/policyer/tietosuojakaytanto/, sekä evästekäytännössämme, joka löytyy osoitteesta https://www.finishinfo.fi/policyer/evastekaytanto/.

15. MUUTOKSET NÄIHIN KÄYTTÖEHTOIHIN

15.1 Pyrimme jatkuvasti parantamaan tätä Sivustoa. Tämä vuoksi pidätämme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja koska tahansa. Kaikki muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu Sivustolla. Huolehdi siitä, että käyt katsomassa nämä Ehdot säännöllisesti, sillä sinun katsotaan hyväksyneen muutokset ja ne sitovat sinua, jos jatkat Sivuston käyttöä sen jälkeen, kun muutokset näihin Ehtoihin on julkaistu.

16. MUUT SINUA MAHDOLLISESTI KOSKEVAT EHDOT

16.1 Näissä Ehdoissa viitataan seuraaviin lisäehtoihin, joita sovelletaan myös Sivustomme käyttöösi:

16.1.1 tietosuojailmoituksemme, jossa kerrotaan, miten käytämme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on

16.1.2 evästekäytäntömme, jossa on tietoa Sivustomme käyttämistä evästeistä.

16.1.3 Lisäehtoja sovelletaan tavaroiden ja palvelujen ostoon sekä Sivuston tai Tuotemerkkien sivustojen tiettyihin osiin ja toimintoihin, mukaan lukien kilpailut, kampanjat ja muut vastaavat. Kaikki nämä ehdot ovat viittauksena osa näitä Ehtoja. Ohjaamme sinut lisäehtoihin silloin, kun olet vuorovaikutuksessa meidän ja/tai tuotemerkkiemme kanssa näiden palvelujen osalta. Lue sovellettavat ehdot huolellisesti. Jos näiden Ehtojen ja Sivuston tai Tuotemerkin sivuston kautta tarjottuun palveluun sovellettavien ehtojen välillä on ristiriita, palveluun sovellettavat ehdot ovat kyseisen ristiriidan laajuudessa ensisijaiset.

Kaikki nämä käytännöt ja ehdot voivat muuttua aika ajoin. Muutokset tulevat voimaan heti, kun ne julkaistaan Sivustolla tai muulla tavoin ehtojensa (jos on) mukaisesti.

17. YLEISTÄ

17.1 Jos olet yritys, nämä Ehdot muodostavat koko Sivuston käyttöä koskevan sopimuksen sinun ja meidän välillämme. Mikään esitys, lausuma tai kehote (suullinen tai kirjallinen), joka ei sisälly näihin (ajoittain päivitettäviin) Ehtoihin, ei sido sinua eikä meitä.

17.2 Jos tuomioistuin tai sääntelijä toteaa jonkin näiden Ehtojen ehdon laittomaksi, pätemättömäksi, kelpaamattomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, muut ehdot ovat edelleen voimassa ja kyseinen ehto korvataan toisella, kaikin osin kelvollisella ehdolla, jonka vaikutuksen tulee olla mahdollisimman lähellä korvatun ehdon vaikutusta.

17.3 Näiden Ehtojen ei ole tarkoitus antaa oikeuksia kenellekään muulle kuin sinulle ja meille (mukaan lukien tytäryhtiömme). Mitään näistä Ehdoista ei voi toimeenpanna kolmas osapuoli, mukaan lukien (jos asut Iso-Britanniassa) toimeenpano vuoden 1999 sopimussäädöksen (kolmansien osapuolten oikeudet) nojalla.

17.4 Jos emme vaadi välittömästi, että teet, mitä sinulta näiden Ehtojen mukaan vaaditaan, tai jos ryhdymme viiveellä toimenpiteisiin näiden Ehtojen rikkomuksesi vuoksi, se ei tarkoita, ettei sinun tarvitse tehdä näitä asioita, eikä se estä meitä ryhtymästä toimenpiteisiin sinua vastaan myöhemmin.

18. SOVELLETTAVA LAKI JA LAINKÄYTTÖALUE

18.1 Mikäli sinun ja meidän välille syntyy näistä Ehdoista johtuva tai niihin liittyvä kiista, sovelletaan Suomen lakien säännöksiä.

18.2 Suomen tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta ratkaista kiistat (mukaan lukien sopimukseen perustumattomat kiistat ja vaateet), joita näistä Ehdoista johtuen tai niihin liittyen voi syntyä.

Nämä Ehdot on päivitetty viimeksi 22.11.2022