Siirry pääsisältöön

FINISH DISH & GLASS PROTECTOR

Finish Dish and Glass Protector on suunniteltu suojaamaan astioita sameudelta, jotta ne säilyisivät kirkkaina pidempään!
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Kun laseja pestään usein koneessa, ne voivat tulla sameiksi, ja aterinten koristelut voivat haalistua. Ulkonäön muutos johtuu pintakorroosiosta, ja muutos on pysyvä. Finish Protector on suunniteltu suojaamaan laseja ja aterimia samenemiselta, jotta ne pysyisivät kiiltävinä ja uuden näköisinä pidempään! Johtavien aterinvalmistajien suosittelema.

Turvallisuus ja säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Pidä poissa lasten ulottuvilta
VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta/kasvonsuojainta. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit edical voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Dish & glass protector

Usein kysytyt kysymykset

Astianpesukoneen puhdistaminen on välttämätöntä koneen käyttöiän pidentämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Myös astianpesukoneen ympäristö on tärkeää pitää hygieenisenä säihkyvän puhtaiden astioiden saamiseksi.

Aivan kuten kaikki muutkin työkalut ja laitteet, astianpesukone on puhdistettava säännöllisesti, jotta se pysyy huippukunnossa. Vaikka astianpesukone voi pysyä käyttökunnossa ilman rutiinipuhdistusta, ajan mittaan koneeseen kertyy rasvaa ja kalkkia, jotka häiritsevät pesutehoa ja saattavat aiheuttaa pahoja hajuja.

Jotta astianpesukone toimisi ihanteellisesti, tuoksuisi hyvältä ja puhdistaisi kunnolla, suosittelemme käyttämään Finish Dishwasher Cleanerin kaltaista koneenpuhdistaja 3 kuukauden välein (tai aina kun havaitset jäämiä tai pahaa hajua) tai Finish In Wash Dishwasher Cleaneria tiheämpään puhdistukseen.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...