Siirry pääsisältöön

FINISH ASTIANPESUKONESUOLA

Finish astianpesukonesuola on suunniteltu estämään astianpesukoneen kalkkisaostumat, jotka voivat heikentää pesutehoa.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Finish Salt astianpesukonesuola on suunniteltu erityisesti ehkäisemään kalkkeutumista, joka voi heikentää koneen suorituskykyä. Lisäksi suola pehmentää vettä ja parantaa pesutulosta ja estää kovasta vedestä johtuvien valkoisten laikkujen muodostumista lasiin ja posliiniin.

Turvallisuus ja säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Jos tuotetta joutuu suuhun, hakeudu lääkärin hoitoon.
Ei nautittavaksi
Pidä poissa lasten ulottuvilta
Dishwasher salt

Usein kysytyt kysymykset

Astianpesukonesuola on natriumkloridia, joka on samaa kemikaalia kuin ruoka- ja merisuola. Astianpesukoneessa ei kuitenkaan saa käyttää ruokasuolaa, sillä se on paljon hienojakoisempaa ja voi tukkia ja vahingoittaa astianpesukonetta. Astianpesukonesuolan raekoko on suurempi, mikä takaa, että suola liukenee hitaammin tukkimatta vedenpehmennintä.
Astianpesukonesuola ei varsinaisesti päädy astianpesukoneeseen, vaan se kulkee vedenpehmentimen läpi, ennen kuin se tyhjennetään jäteveden mukana.
Astianpesukonesuola toimii siten, että se antaa natriumia astianpesukoneen ioninvaihtohartseille, jotka ovat vedenpehmentimessä. Kun natrium saa ne uusiutumaan, ne vetävät puoleensa ja pidättävät magnesium- ja kalsiumioneja, jotka aiheuttavat kovaa vettä.
Astianpesukonesuolan rakeet ovat tavallista suolaa paljon suurempia, jotta ne liukenevat aiheuttamatta tukkeutumista, joka johtaisi vedenpehmentimen toimintahäiriöön. Hienojakoista suolaa käytettäessä tämä riski on todellinen!

Estää kalkin muodostumista
Astianpesukonesuolan käyttäminen voi vähentää kalkin muodostumista astianpesukoneessa, koska se pehmentää vettä virratessaan pesukammioon. Paremmin toimiva astianpesukone tarkoittaa myös sitä, että muiden osien toimintahäiriöiden mahdollisuus on pienempi. Voit tarkistaa veden kovuuden alueesi vesilaitokselta tai sen verkkosivustosta. Ota tavaksi tarkistaa suolan määrä säännöllisesti (esim. kerran kuukaudessa) ja varmistaa, että suolasäiliö on aina täynnä. Joissakin astianpesukoneissa vilkkuu punainen valo, kun suolan määrä on alhainen, joten täytä suolasäiliö, jos näet valon vilkkuvan.

Ei enää laikkuja ja vesitahroja
Ilman Finish-astianpesukonesuolaa laikuista ja vesitahroista voi tulla jatkuva ongelma. Näitä jälkiä voi syntyä, kun vesi on kovaa, jolloin pesuaineen teho heikkenee. Koska astianpesukonesuola pehmentää vettä tehokkaasti, raskaat kalkkisaostumat eivät keräänny astianpesukoneeseen, jolloin astioista tulee puhtaamman näköisiä.

Useimmissa astianpesukoneissa on merkkivalo, joka syttyy, kun kone kytketään päälle ja ilmoittaa, että astianpesukoneen suola on vähissä. Jos merkkivalo ei pala, se tarkoittaa yleensä sitä, että koneessa on tarpeeksi suolaa pesuohjelmaa varten.
Jos haluat selvittää, kuinka paljon astianpesukonesuolaa koneesi tarvitsee, tarkista asia pakkauksesta. Suolan mittaamiseen ja täyttämiseen kannattaa käyttää mittakuppia ja suppiloa. Suosittelemme jättämään suolan tason noin 1 cm korkin reunan alapuolelle, jotta et täytä konetta liikaa ja tuhlaa tuotetta.
Astianpesukonesuolaa on helpointa lisätä, kun kone on tyhjä, joten täytä suola astioiden purkamisen jälkeen.
Astianpesukonesuolaa on lisättävä astianpesukoneen suodattimeen. Se sijaitsee yleensä pesuyksikön pohjassa eikä ovessa, mutta tarkista asia valmistajan oppaasta tai käyttöohjeesta. Kun lisäät Finish-astianpesukonesuolaa, avaa korkki ja kaada suolaa koneeseen. Tarkista pakkauksesta, kuinka paljon suolaa tarvitset. Mittakuppi ja suppilo voivat olla hyviä apuvälineitä sekä suolan mittaamiseen että lisäämiseen astianpesukoneeseen.
Jos suolasäiliö on täynnä vettä, voit silti lisätä suolan, koska se syrjäyttää säiliössä olevan veden. Jos et aio käyttää konetta heti suolan täyttämisen jälkeen, pyyhi yli roiskunut vesi pois paperipyyhkeellä. Jos käynnistät koneen ensimmäistä kertaa, täytä suolasäiliö vedellä – vedenpehmennin toiminta edellyttää, että suolan on oltava liuoksessa. Noudata aina astianpesukoneen valmistajan toimittamia käyttöohjeita.
Kun olet täyttänyt suolan, kiinnitä korkki tiukasti takaisin paikalleen. Useimmissa vedenpehmentimissä on säädettävä veden kovuuden asetus. Varmista, että asetus on oikein, jotta saat täydellisen puhtaan pesutuloksen.
Muista täyttää astianpesukonesuola säännöllisesti, jos huomaat sen olevan vähissä.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...