Siirry pääsisältöön

FINISH IN-WASH CARE-TABLETIT 3T Regular

Finish In-Wash Dishwasher Care tabletit poistavat rasvan ja lian astianpesukoneesta samalla, kun astianpesukone pesee astiat.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Kun astianpesukoneesi hoitaa likaisten astioiden pesun, koneen eri osiin voi kiinnittyä rasvaa ja ruuantähteitä. Tämä voi vaikuttaa koneen suorituskykyyn ja jopa muodostaa epähygieenisen ympäristön. Finish In-Wash Machine Care tablettien tehokas rasvanpoistokoostumus poistaa rasvan ja lian astianpesukoneesta ja puhdistaa samalla astiasi; pitää astianpesukoneesi 100 % hygieenisempänä*.

*verrattuna pelkkään Finish konetiskiaineeseen

Turvallisuus ja säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Pidä poissa lasten ulottuvilta
VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää subtilisiiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, _edical voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
In-Wash – rengöringstabletter för diskmaskin

Usein kysytyt kysymykset

Astianpesukoneen puhdistaminen on välttämätöntä koneen käyttöiän pidentämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Myös astianpesukoneen ympäristö on tärkeää pitää hygieenisenä säihkyvän puhtaiden astioiden saamiseksi.

Aivan kuten kaikki muutkin työkalut ja laitteet, astianpesukone on puhdistettava säännöllisesti, jotta se pysyy huippukunnossa. Vaikka astianpesukone voi pysyä käyttökunnossa ilman rutiinipuhdistusta, ajan mittaan koneeseen kertyy rasvaa ja kalkkia, jotka häiritsevät pesutehoa ja saattavat aiheuttaa pahoja hajuja.

Jotta astianpesukone toimisi ihanteellisesti, tuoksuisi hyvältä ja puhdistaisi kunnolla, suosittelemme käyttämään Finish Dishwasher Cleanerin kaltaista koneenpuhdistaja 3 kuukauden välein (tai aina kun havaitset jäämiä tai pahaa hajua) tai Finish In Wash Dishwasher Cleaneria tiheämpään puhdistukseen.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...