Siirry pääsisältöön

FINISH DISHWASHER DEO JOPA 60 LEVYÄ Regular

Finish Deossa on ainutlaatuinen Scent Control -teknologia, joka on suunniteltu antamaan raikkaan tuoksun aina, kun astianpesukone avataan.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Kerrostumat voivat ajan mittaan aiheuttaa koneessa epämiellyttävää hajua. Finish hajunpoistajan Anti Odour tekniikka takaa 100 % paremman hajunpoiston* ja tuo raikkaan puhtaan tuoksun joka kerta avatessasi astianpesukoneen.

*verrattuna käyttöön ilman tuotetta

Turvallisuus ja säilytys

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Pidä poissa lasten ulottuvilta
VAROITUS: Ärsyttää ihoa. Sisältää Linalool, Eucalyptol, Geranyl acetate, Undecenal, Dodecanal, Trans-Menthone, 2,6-dimethyl-5-heptenal. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä ja saippualla. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Jos ilmenee ihoärsytystä: Hakeudu lääkäriin.
Diskmaskinsdeodorant

Usein kysytyt kysymykset

Astianpesukoneen puhdistaminen on välttämätöntä koneen käyttöiän pidentämiseksi ja tehokkuuden parantamiseksi. Myös astianpesukoneen ympäristö on tärkeää pitää hygieenisenä säihkyvän puhtaiden astioiden saamiseksi.

Aivan kuten kaikki muutkin työkalut ja laitteet, astianpesukone on puhdistettava säännöllisesti, jotta se pysyy huippukunnossa. Vaikka astianpesukone voi pysyä käyttökunnossa ilman rutiinipuhdistusta, ajan mittaan koneeseen kertyy rasvaa ja kalkkia, jotka häiritsevät pesutehoa ja saattavat aiheuttaa pahoja hajuja.

Jotta astianpesukone toimisi ihanteellisesti, tuoksuisi hyvältä ja puhdistaisi kunnolla, suosittelemme käyttämään Finish Dishwasher Cleanerin kaltaista koneenpuhdistaja 3 kuukauden välein (tai aina kun havaitset jäämiä tai pahaa hajua) tai Finish In Wash Dishwasher Cleaneria tiheämpään puhdistukseen.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...