Siirry pääsisältöön

FINISH POWER ESSENTIAL-TABLETIT

Finish Power Essential, All in 1 -ratkaisu astioillesi. Meidän Powerball toimii jokapäiväisessä puhdistuksessa joka kerta, 1:stä kerrasta lähtien.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Finish Power Essential, kaikki yhdessä -ratkaisu astioillesi. Finish Powerball vapauttaa aktiivisia ainesosia ja poistaa sitkeät ruokajäämät helposti. Jokainen tabletti on yksittäispakattu tuoreuden lisäämiseksi.

Turvallisuus ja säilytys

Sulje pakkaus aina käytön jälkeen
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Pidä poissa lasten ulottuvilta
VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää subtilisiiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Quantum max tabletter

Usein kysytyt kysymykset

Ei tarvitse! Esihuuhtelu kuuluu menneisyyteen. Vaikka monissa kotitalouksissa tehdäänkin niin, se vie aikaa ja tuhlaa arvokkaita resursseja.
Nykyaikaiset konetiskiaineet, kuten Finish Ultimate, sisältävät sekä valkaisuaineita että entsyymejä, ja astianpesukoneiden valmistajat suosittelevat niiden käyttöä ilman esihuuhtelua.
Valkaisuaine poistaa esimerkiksi hankalia tee- ja kahvitahroja, ja entsyymit hajottavat proteiineja ja tärkkelystä. Sinun tarvitsee vain raaputtaa isommat ruoantähteet biojätteeseen ja täyttää astianpesukone.
Konetiskitabletit sisältävät pinta-aktiivisia aineita, jotka nesteeseen lisättynä tehostavat sen kykyä tarttua jäämiin ja huuhdella ne pois. Ne sisältävät myös entsyymejä (tärkkelyspitoisten ruokien ja proteiinien pilkkomiseen), pehmentäjiä (kovaa vettä vastaan) ja turvallisia valkaisuaineita.
Kun konetiskitabletti laitetaan pesuainelokeroon, astianpesukone vapauttaa sen sisällön ihanteelliseen aikaan, jolloin tabletti hajoaa veteen, vapauttaa kaikki ainesosat ja puhdistaa astiat!
Konetiskitabletteja saa laittaa vain astianpesukoneen pesuainelokeroon, ei irrallaan itse astianpesukoneeseen.
Konetiskitabletit on aina laitettava pesuainelokeroon.
Jos tabletin asettaa astianpesukoneen pohjalle, on todennäköistä, että se liukenee liian nopeasti, jolloin pesuaine vapautuu esipesun aikana eikä pesuainetta jää pääpesuohjelmaan. Tämä heikentää pesutehoa.
Konetiskitablettien tavallinen säilyvyysaika on kaksi vuotta, mutta Finish-tuotteita ei kannata varastoida, koska tuote ja sen pakkaus voivat heikentyä ajan myötä.
Vaikka vanhentuneen konetiskitabletin käyttö ei vahingoita astioita tai astianpesukonetta, sen teho voi olla heikompi kuin silloin, kun sitä käytetään oikean ajan sisällä.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...