Siirry pääsisältöön

FINISH ULTIMATE PLUS-TABLETIT 40T Regular

Uusi Finish Ultimate Plus All in One pesee astiat tehokkaasti puhtaiksi ja timantinkiiltäviksi. Se on ensimmäinen CYCLESYNCTM-teknologiaan perustuva tablettimme, joka vapauttaa oikean vaikuttavan ainesosan* oikeaan aikaan ja poistaa jopa kiinni palaneet tahrat.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Finish Ultimate Plus All in One-tabletit pesevät astiat tehokkaasti puhtaiksi ja timantinkiiltäviksi ensimmäisellä kerralla, joka kerta. Se on ensimmäinen CYCLESYNCTM-teknologiaan perustuva tablettimme, joka vapauttaa oikean vaikuttavan ainesosan* oikeaan aikaan. Sen kehittynyt kemiallinen koostumus päihittää jopa kiinni palaneet tahrat ilman esihuuhtelua ja tuottaa pesuohjelman aikana 4 erilaista vaikutusta, 3x enemmän puhdistustehoa** ja lisää raikkautta. Tablettimme suojaavat ja hoitavat lasiastioitasi ja aterimiasi ja säilyttävät niiden kiillon joka pesun jälkeen. Vallankumouksellinen suorituskyky, 15 % vähemmän kemiallista kuormaa kuin Finishin perinteisissä jauhepuristetableteissa***.

*Ainesosa: Entsyymi

**Puhdistusaineet vrt. Finish Quantum

***keskiarvo verrattuna Finish Power-tabletteihin

Turvallisuus ja säilytys

Sulje pakkaus aina käytön jälkeen

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna

Pidä poissa lasten ulottuvilta

Varoitus: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Sisältää subtilisiiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Finish Ultimate Plus

TURVALLINEN KÄSITTELY JA SÄILYTYS

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Sulje pussi huolellisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Finish Ultimate Plus-tabletit ovat kääreettömiä konetiskitabletteja. Tarvitset vain yhden Ultimate Plus-tabletin astianpesuohjelmaa kohden. Tabletissa on biohajoava, 100-prosenttisesti vesiliukoinen kalvo, joka liukenee nopeasti astianpesukoneessa. Tämän vuoksi kosteus voi olla ongelma, ja se voi jopa aiheuttaa tablettien tarttumista toisiinsa tai liukenemista koneen ulkopuolella. Älä irrota toisiinsa kiinnittyneitä tabletteja. Jos näin tapahtuu, voit laittaa enintään kaksi toisissaan kiinni olevaa tablettia astianpesukoneen pohjalle.

 

Käsittele Finish -tabletteja vain täysin kuivin käsin. Märistä käsistä jää kosteutta pakkaukseen ja pakkauksessa oleviin tabletteihin, jolloin ne tarttuvat toisiinsa.

Sulje pakkauksen vetoketju huolellisesti, jotta sen sisälle ei pääse kosteutta, ja säilytä pakkausta kuivassa paikassa, jossa ei ole kosteutta ja joka on lasten ulottumattomissa.

Ei tarvitse! Esihuuhtelu kuuluu menneisyyteen. Vaikka monissa kotitalouksissa tehdäänkin niin, se vie aikaa ja tuhlaa arvokkaita resursseja.
Nykyaikaiset konetiskiaineet, kuten Finish Ultimate, sisältävät sekä valkaisuaineita että entsyymejä, ja astianpesukoneiden valmistajat suosittelevat niiden käyttöä ilman esihuuhtelua.
Valkaisuaine poistaa esimerkiksi hankalia tee- ja kahvitahroja, ja entsyymit hajottavat proteiineja ja tärkkelystä. Sinun tarvitsee vain raaputtaa isommat ruoantähteet biojätteeseen ja täyttää astianpesukone.
Konetiskitabletit sisältävät pinta-aktiivisia aineita, jotka nesteeseen lisättynä tehostavat sen kykyä tarttua jäämiin ja huuhdella ne pois. Ne sisältävät myös entsyymejä (tärkkelyspitoisten ruokien ja proteiinien pilkkomiseen), pehmentäjiä (kovaa vettä vastaan) ja turvallisia valkaisuaineita.
Kun konetiskitabletti laitetaan pesuainelokeroon, astianpesukone vapauttaa sen sisällön ihanteelliseen aikaan, jolloin tabletti hajoaa veteen, vapauttaa kaikki ainesosat ja puhdistaa astiat!
Konetiskitabletteja saa laittaa vain astianpesukoneen pesuainelokeroon, ei irrallaan itse astianpesukoneeseen.
Konetiskitabletit on aina laitettava pesuainelokeroon.
Jos tabletin asettaa astianpesukoneen pohjalle, on todennäköistä, että se liukenee liian nopeasti, jolloin pesuaine vapautuu esipesun aikana eikä pesuainetta jää pääpesuohjelmaan. Tämä heikentää pesutehoa.
Konetiskitablettien tavallinen säilyvyysaika on kaksi vuotta, mutta Finish-tuotteita ei kannata varastoida, koska tuote ja sen pakkaus voivat heikentyä ajan myötä.
Vaikka vanhentuneen konetiskitabletin käyttö ei vahingoita astioita tai astianpesukonetta, sen teho voi olla heikompi kuin silloin, kun sitä käytetään oikean ajan sisällä.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...