Siirry pääsisältöön

FINISH QUANTUM-TABLETIT 60T Regular

Finish Quantum antaa erinomaisen puhtauden ja kirkkauden sekä lisäsuojan lasikorroosiota vastaan.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Finish Quantum All in 1 syväpuhdistukseen ja häikäisevään kirkkauteen – ensimmäisellä kerralla ja aina. Kompakti kolmiosainen kemiallinen koostumus hajottaa tehokkaasti kaikenlaiset ruokajäämät, jopa ilman esihuuhtelua. 25 % vähemmän kemiallista kuormaa kuin Finishin perinteisissä jauhepuristetableteissa.*

*vrt. Finish Power

Turvallisuus ja säilytys

Sulje pakkaus aina käytön jälkeen

Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna

Pidä poissa lasten ulottuvilta

VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Ärsyttää ihoa. Sisältää subtilisiiniä. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.

Finish Quantum 60T

Usein kysytyt kysymykset

Ei tarvitse! Esihuuhtelu kuuluu menneisyyteen. Vaikka monissa kotitalouksissa tehdäänkin niin, se vie aikaa ja tuhlaa arvokkaita resursseja.
Nykyaikaiset konetiskiaineet, kuten Finish Quantum, sisältävät sekä valkaisuaineita että entsyymejä, ja astianpesukoneiden valmistajat suosittelevat niiden käyttöä ilman esihuuhtelua.
Valkaisuaine poistaa esimerkiksi hankalia tee - ja kahvitahroja, ja entsyymit hajottavat proteiineja ja tärkkelystä. Sinun tarvitsee vain raaputtaa isommat ruoantähteet biojätteeseen ja täyttää astianpesukone.
Konetiskitabletit sisältävät pinta-aktiivisia aineita, jotka nesteeseen lisättynä tehostavat sen kykyä tarttua jäämiin ja huuhdella ne pois. Ne sisältävät myös entsyymejä (tärkkelyspitoisten ruokien ja proteiinien pilkkomiseen), pehmentäjiä (kovaa vettä vastaan) ja turvallisia valkaisuaineita.
Kun konetiskitabletti laitetaan pesuainelokeroon, astianpesukone vapauttaa sen sisällön ihanteelliseen aikaan, jolloin tabletti hajoaa veteen, vapauttaa kaikki ainesosat ja puhdistaa astiat!
Konetiskitabletteja saa laittaa vain astianpesukoneen pesuainelokeroon, ei irrallaan itse astianpesukoneeseen.
Konetiskitabletit on aina laitettava pesuainelokeroon.
Jos tabletin asettaa astianpesukoneen pohjalle, on todennäköistä, että se liukenee liian nopeasti, jolloin pesuaine vapautuu esipesun aikana eikä pesuainetta jää pääpesuohjelmaan. Tämä heikentää pesutehoa.
Konetiskitablettien tavallinen säilyvyysaika on kaksi vuotta, mutta Finish-tuotteita ei kannata varastoida, koska tuote ja sen pakkaus voivat heikentyä ajan myötä.
Vaikka vanhentuneen konetiskitabletin käyttö ei vahingoita astioita tai astianpesukonetta, sen teho voi olla heikompi kuin silloin, kun sitä käytetään oikean ajan sisällä.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...