Siirry pääsisältöön

FINISH KONETISKIJAUHE 1.5kg Regular

Finish konetiskijauhe antaa pesutehon, jota tarvitaan kovien ruokatahrojen poistamiseen.
Valitse pakkauskoko:
Valitse tuoksu:
nr1

*Finish on maailman myydyin tuotemerkki automaattisten astianpesukoneiden kategoriassa (lähde: NielsenIQ RMS data)

TUOTEKATSAUS

Finish konetiskijauhe antaa pesuvoimaa, joka poistaa pinttyneet ruokatahrat. Konetiskiaineessamme on tehokas liotusvaikutus, joka helpottaa tahrojen poistamista pesussa. Finish-konetiskijauhe tekee astioistasi säkenöivän puhtaita.

Turvallisuus ja säilytys

Sulje pakkaus aina käytön jälkeen
Säilytä kuivassa ja viileässä paikassa kosteudelta suojattuna
Pidä poissa lasten ulottuvilta
VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
Finish pulver

Usein kysytyt kysymykset

Pidä se suljettuna äärimmäisiltä lämpötiloilta suojattuna. Pidä poissa lasten ulottuvilta.
Rakeiset tuotteet, kuten viimeistelyjauhe, voivat imeä kosteutta ja tarttua yhteen. Tämän välttämiseksi tuote myydään kosteudenkestävässä pakkauksessa. Kun avaat pakkauksen, tee se varovasti ja varmista aina, että se on sen jälkeen suljettu. Älä mittaa annosta kuuman/höyryävän veden lähellä. Säilytä tuote lopuksi viileässä ja kuivassa paikassa.
Varmista aina, että pakkaus on hyvin suljettu. Älä mittaa annosta lämmön lähellä ja pidä tuote viileänä ja kuivana. Kuten aina, säilytä poissa lasten ulottuvilta.
Rakeiset tuotteet, kuten Finish-jauhe, voivat imeä kosteutta ja tarttua yhteen. Tämän välttämiseksi tuotetta myydään kosteudenkestävässä pakkauksessa.
Jos olet kuten useimmat ihmiset, suosikkisi tietyn astianpesuaineen suhteen perustuu siihen muotoon, johon olet tottunut. Kaikki kolme toimivat hyvin, mutta tabletit ja jauheet toimivat yleensä paremmin kuin geelit. Entsyymituotteet ovat myös tehokkaampia kuin klooripohjaiset tuotteet, erityisesti kankeisiin tahroihin, kuten kananmuniin, juustoon ja kaurahiutaleisiin.

VIIMEISTELE PUHDISTUS

Ihanteellisen astianpesukokemuksen saat kokeilemalla näitä...