Vinkkejä täydellisen ruokakuvan saamiseen

Etsi #food Instagramista ja kirjaimellisesti miljoonia herkullisia pikku neliöitä pompahtaa ruudullesi. Jos miellät itsesi hieman James Martiniksi tai Nigella Lawsoniksi keittiössä, miksi et esittelisi kulinaarisia taitojasi omassa ruokablogissa tai Instagram sivulla?

Tässä on muutamia yksinkertaisia vinkkejä varmistamaan, että gastronominen taiteesi näyttää yhtä hyvältä kuin se maistuu:

Kaikki lähtee valmistelusta

Käytä spiraalileikkuri tehdäksesi kesäkurpitsasta tai bataatista spagetin kaltaisia nauhoja lisätäksesi rakennetta annokseesi. Kuorimaveitsellä voit saada kiharoita tai lastuja parmesaanista. Leikkaa kasvikset epätavallisen muotoisiksi ja mieti, mikä näyttää mielenkiintoista ja vetää huomiota.

Miten tarjoilet sen

Kiiltävä - ja mikä tärkeintä - puhdas lautanen on välttämätön varsinkin, jos haluat käyttää sivustojen, kuten Instagram tarjoamia efektejä. Suodattimet kuten "Juno" ja "Ludwig" korostavat värejä ja koostumusta, joten ruoka näyttää entistä mehevämmältä. Muista, että ne myös korostavat pölyistä, tylsää ja likaista lautastakin!

Varmistaaksesi lautasiesi hohtavan, käytä Finish Quantum Max Shine and Protectia, jossa yhdistyvät tehokas puhdistus ja säihkyvä kiilto.

Yritä myös löytää erimuotoisia tai erivärisiä lautasia tai kulhoja, jotka herättävät reseptin henkiin. Auringonkeltainen paprika rapean salaatin päällä näyttää muutenkin melko kauniilta, mutta kun sen laittaa suurelle, kiiltävän oranssille keramiikkalautaselle se näyttäisi todella välimerelliseltä! Lue artikkelimme täydellisen kattauksen luomisesta täältä varmistaaksesi, että ruokakuvasi ovat entistäkin parempia!

Värien merkitys

Yhdistele värejä; esimerkiksi, punasipulia hajallaan raikkaan vihreiden lehtien kanssa; pilkottuja tuoreita, tulisia, tulipunaisia chilejä keskellä pehmeää pastaa kirkkaan parsakaalin kanssa. Yritä kuitenkin käyttää enintään kolmea tai neljää väriä tai lautanen voi alkaa näyttää sekaiselta ja sotkuiselta.

Mieti taustoja ja kuvakulmia

Kaikki ruoat eivät näytä parhaita suoraan yläpuolelta kuvattuna. Leiki kuvakulmilla ja taustoilla. Jos olet esimerkiksi valmistanut marokkolaisen annoksen esimerkiksi aseta lautanen geometrisesti kuvioidulle pöytäliinalle, luodaksesi autenttisen tunteen kuvaasi.

Laita pari kauniin väristä teelasia taustalle lisätäksesi kuvan syvyyttä ja lämpöä. Voit haistaa Marokon maut, kun ihmiset saavat silmänruokaa kuvastasi!

Kuten levy lautanen, lasit lisäävät heijastavaa kiinnostusta, joten varmistaaksesi lasiesi kimaltavan ja astioiden puhtauden, käytä Finish Quantum Max Shine and Protectia auttaaksesi välttämään lasien harmaantumista ja varmistaaksesi, että olet aina valmis ottamaan onnistuneita ruokakuvia.

Valaistus

Lopuksi, yritä kuvata lautanen mahdollisuuksien mukaan luonnonvalossa, koska salama voi turruttaa kuvan. Jos sinun on käytettävä toista valonlähdettä, tee se toisen puhelimen taskulampulla luodaksesi varjoja ja kiinnostusta.

Ja kun pelaat suodattimien kanssa ennen kuvan julkaisemista - "Rise" lisää lämpöä, "Hefe" lisää hieman epätarkkuutta - ja kokeile erilaisia värejä ja kylläisyys tasoja.

Siinäpä se. Kun olet tyytyväinen, julkaise kuva ja tiedät, että seuraajasi kadehtivat, kun nautit herkullisesta illallisestasi!

Vinkkejä illalliskattauksen tekemiseen saat tästä artikkelistamme.