Finish Quantum: Parempi pesu

Finish on kehittänyt uuden menetelmän, joka hyödyntää monikammioteknologiaa ja antaa äärimmäistä puhtautta. Tämä vaikuttava ratkaisu sisältää kolme tärkeää komponenttia, Power Gel:n, Powerball:n ja jauheen, jotka aktivoivat juuri ajallaan jokaisen pesun aikana. Tämä opas selittää, mitä kukin ainesosa tuo pesuusi ja miksi se on paras konetiskiaine astianpesukoneellesi.

Käyttäessäsi Finish Quantum tabletteja sinun tarvitsee vain asettaa tabletti astianpesukoneesi pesuainelokeroon. Jokainen tabletti sisältää juuri oikean määrän pesuainetta, eikä sinun tarvitse erikseen mitata niitä. On suositeltavaa, että vedenlämpö olisi 50-60°C, jolloin astioistasi tulee puhtaita ja säihkyviä. Emme suosittele lyhytohjelmia, koska pesuaineelle ei jää tarpeeksi aikaa perusteelliseen puhdistukseen.

Finish Quantumin edut

Se, mikä tekee Finish Quantumista parhaan konetiskiaineen, on se että, se on kehitetty tekemään astianpesusta mahdollisimman helppoa ilman kompromisseja pesutuloksessa. Tablettien uniikki rakenne; esipesu, pesu ja huuhtelu yhdistettynä, auttaa astienpesukonettasi työskentelemään kovemmin, jotta sinun ei tarvitse tehdä sitä. Finish säästää aikaasi, jotta voit vain täyttää ja tyhjentää astianpesukoneesi.

Finish Quantum tehoaa jopa vaikeimpiin tahroihin:

Kanamunatahrat

Kuivuneet kananmunatahrat voivat jättää sinut pulaan, koska ne ovat lähes kokonaan proteiinia, joka kestää hyvin puhdistusaineita. Kun olet kaapinut suurimman osan, käytä Finish Quantumia joka on erikoistunut irrottamaan biologisia aineita ja hajottamaan niiden proteiineja. Yhdistettynä nopeasti liukenevan geelin voimaan, astioihin ei jää jälkiä edes vaikeimmissa vesiolosuhteissa.

Kiinni palaneet ruoat 

Lasagne, padat ja makaronilaatikko ovat usein hankalimpia haasteita, joita astianpesukoneesi kohtaa. Astioiden reunat kuumenevat huomattavasti enemmän, kuin keskiosa, jolloin niihin palanut ruoka on erittäin tiukasti kiinni. Finish Quantumin Powerball läpäisee ja irrottaa kuivuneen ruoan eikä astioiden liotukselle ole tarvetta.  

Teetahrat

Teekupit ovat äärimmäisen vaikeita puhdistaa, mutta myös yhtä vaikeita pitää puhtaana tahroista. Ruskeat tahrat kuppien sisällä aiheutuvat teen tanniineista, jotka ovat kasvimolekyylejä. Finish Quantum -jauhe irrottaa näitä tahroja ja sisältää myös valkaisuainetta, jotta kuppisi näyttävät säihkyvän hyviltä pesun jälkeen.