Vinkkejä lastenjuhliin

Lastenjuhlat ovat yhtä hauskoja niin vanhemmille, kuin lapsillekin. Harvat asiat ovat yhtä palkitsevia, kuin nähdä lapsesi ystävineen pitävän hauskaa ja tietää, että olet mahdollistanut sen heille. Tuota tunnetta voi kuitenkin joskus varjostaa juhlien aiheuttama tiskivuori, mutta oikeilla eväillä sekään ei ole ongelma. Finish Quantum on suunniteltu ratkaisemaan kaikki ongelmat, joita saattaa syntyä, kun kokkaat suuremmalle joukolle lapsia. Käyttämällä parasta konetiskiainetta kaavit vain pois lautaselle jääneet ruoat ja laitat astiat suoraan astianpesukoneeseen. Finish liuottaa sitkeimmätkin tahrat ja ruoantähteet ja varmistaa, että kaikki astiat tulevat ulos säihkyvän puhtaana jo ensimmäisellä kerralla. Tämä jättää sinulle enemmän aikaa tärkeämpiin asioihin, kuten siihen, että varmistat lapsille mahtavat juhlat. Tässä muutama vinkki ja idea, joiden avulla pääset alkuun.

Sisustus


Teema on hyvä päättää varhain, mutta päätätkö sen yhdessä lapsesi kanssa vai onko se yllätys hänelle (tämä voi olla epätodennäköistä, sillä he antavat usein vinkkejä siitä, millaiset juhlat he haluaisivat). Jos tämä tuntuu pelottavalta, yksi idea olisi yhdistää teemoja. Esimerkiksi, jos juhlien teema perustuu johonkin tiettyyn sarjakuvahahmoon, voit yhdistää sen cowboy-teemaan, joka tekee koristeiden ja rekvisiitan löytämisestä helpompaa, sekä varmistaa ettei lapsellasi ole samaa teemaa, kuin jollain hänen ystävällään. On tärkeää muistaa, että sisustukseen ei tarvitse tuhlata järjettömiä summia vaan kaikki, jonka voit tehdä vapaa-ajallasi kotona on ihan yhtä arvokasta, sillä sen avulla saat ainutlaatuisen silauksen juhliin.

Aktiviteetit


On tärkeää varmistaa, että juhlia varten on useita pelejä ja aktiviteettejä, jotta juhlissa olisi jonkinlainen rakenne. On myös suositeltavaa, että aktiviteettejä on enemmän, kuin luulet lasten tarvitsevan. Myös rauhallisia aktiviteettejä kannattaa olla, jotta juhlat eivät riistäydy liian vauhdikkaiksi. Jos et keksi lapsille pelejä juhliin niin mieti, saisiko juhlien teemasta inspiraatiota, koska usein pelit ovat vain uudistettuja klassikoita. Aasille häntä, kalastus ja muut tutut voivat tuntua jo aikansa eläneiltä, mutta luultavasti ei heille! Kyseiset pelit ovat ansainneet klassikkoasemansa syystä.

Ruoka


On tärkeää muistaa, ettei lastenjuhlissa ole liikaa ruokaa. On houkuttelevaa tarjota kaikkea mahdollista, mutta tämä voi joskus häiritä juhlia ja pelejä, jonka takia lapset ovat saapuneet paikalle. Hauska, mahdollisesti myös sotkuinen vaihtoehto perinteisille sipseille ja voileiville on antaa lasten tehdä itse ruokaa. Esimerkiksi tortillat ja täytetyt voileivät toimivat hyvin. Myös pizzaa voi tehdä, jos joku on valvomassa sen valmistusta.

Toivottavasti sait inspiraatiota näistä Finishin neuvoista lastenjuhlien suunnittelun aloittamiseksi, ilman uhkaavaa tiskivuorta. Toivomme, että sekä sinä, että lapsesi nautitte ajastanne.