Täydellisen kahvihetken järjestäminen

Kahvi on liian usein vain jotain, jota juodaan liikkuessa töihin tai kokouksien välissä, ehkäpä vielä väärin kirjoitettu nimesi kupin kyljessä. On aika viedä kahvi takaisin siihen, mitä sen pitäisi olla: juoma, josta nautitaan ja jota maistellaan. Mikä olisikaan täydellisempää, kuin järjestää kahvikutsut sinulle, ystävillesi ja perheellesi aamulla tai iltapäivällä, jossa voisitte rentoutua ja nauttia toistenne seurasta ison kahvikupin kera.


1. Kutsu kaikki

Tarkoitamme kaikkia. Kutsu parhaat kaverisi, perheesi, naapurit ja ihmiset, joita et ole nähnyt aikoihin. Tämä on loistava tilaisuus vahvistaa vanhoja ihmissuhteita, mutta rakentaa myös uusia.


2. Keksi teema

Sinun ei tarvitse keksiä mitään hullua, nämä eivät ole lasten syntymäpäiväjuhlat, vaikka voit hakea inspiraatiota niistä. Kalastusta, aasinhäntää – välillä on hauskaa hullutella. Jos haluat jotain älykkäämpää, kirjakerho on helppo tapa saada keskustelua ja väittelyä aikaan. 

3. Leivo

On vain muutama asia, jotka ovat tyydyttävämpiä kuin suuri pala kakkua ja kuuma juoma. Saatat miettiä, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa tai ettei sinulla ole tarpeeksi taitoja leipomiseen, mutta helppoja reseptejä herkullisiin kakkuihin löytyy paljon. Myöskään valmisteluihin ei kannata käyttää iäisyyksiä, vieraasi viihtyvät oli tarjolla täysin kotitekoiselta näyttävä luomus tai täydellinen taidonnäyte.


4. Kahvi

Kopi Luwak on yksi maailman kalleimmista kahveista maksaen jopa 3000 dollaria kilolta. Erikoisen siitä tekee se, että se valmistetaan sivettikissan syömistä kahvipavuista. Sinun ei tarvitse mennä äärimmäisyyksiin löytääksesi hyvälaatuista kahvia vaikkakin voisi olla hauskaa, että tarjolla olisi muutamaa eri kahvia, joita vieraat voisivat maistaa. Muista myös, että joku vieraistasi voi haluta kofeiinitonta kahvi, johon kannattaa varautua.


5. Älä murehdi

Tämä on kaikkein tärkein. Saatat olla järjestäjä, mutta se ei tarkoita sitä, että et voisi nauttia yhtä paljon kuin vieraasi. Rentoudu, nauti seurasta ja keskusteluista äläkä mieti tiskejä. Kun vieraasi ovat lähteneet laita kaikki astiat astinpesukoneeseen Finish Quantumin kanssa, joka poistaa kaikkein vaikeimmatkin tahrat, kuten kuivuneet kahvitahrat.


Mikä tahansa motivoi sinua kokoamaan läheisesi yhteen, rentoudu ja nauti järjestämästäsi hetkestä. Nauttikaa ajastanne, ruoista ja juomista ja anna Finish konetiskiaineiden hoitaa loput. 

Jaa