Illallisjuhlat aloittelijoille

Illallisjuhlan taikatemput, jotka tehdään tarvikkeilla, joita voit löytää asunnostasi, tekevät vaikutuksen ystäviisi ja saat kiitosta - puhumattakaan drinkistä tai kahdesta! Tässä on muutamia yksinkertaisia, mutta vaikuttavia temppuja käyttöösi.

Hanki tulitikkuja tanssiaksesi ”maagista musiikkia”

Ota kaksi säihkyvän puhdasta viinilasia ja täytä ne täsmälleen samalla määrällä viiniä - kolmannes lasista riittää - ja laita ne vierekkäin. Tasapainota kaksi tulitikkua toisen lasin reunalle. Nyt kysy yleisöltäsi uskovatko he, että osaat pelata maagista musiikkia saaden tulitikut tanssimaan. He nauravat pain näköäsi!

Kasta sormi viinilasiin ilman tulitikkuja ja samalla, kun pidät sen pohjasta kiinni liikuta varovasti sormeasi lasin reunan ympäri kunnes se alkaa tuottamaan soivaa ääntä. Katsele sitten, kun toisen lasin tulitikut alkavat liikkua ja "tanssia".

Tämä temppu toimii, koska soiva ääni lähettää ääniaaltoja toiseen lasiin ja aiheuttaa värinää. Ja tulitikut alkavat tanssia silmänräpäyksessä maagisen musiikin tahtiin.

Tarjoa käteispalkinto ensimmäiselle, joka puhaltaa taivutetun olutpullonkorkin tyhjään pulloon

Laita tyhjä olutpullon kyljelleen. Ota metallinen pullonkorkki, taivuta keskeltä ja laita se pullon kaulan sisään niin, että se on hieman ulkona. Nyt heitä haaste kehiin.

Seuraa ystäviesi vihastumista, kun he yrittävät puhaltaa korkin sisään siinä onnistumatta. Älä huoli, rahasi ovat turvassa. Tämä on itse asiassa mahdotonta!

Mitä ystäväsi eivät ymmärrä, että kun he puhaltavat korkkia, he myös puhaltavat ilmaa pulloon ja se rakentaa painetta sen sisään. Paine pakottaa korkki hyppäämään ulos ja rahat pysyvät taskussasi!

Haasta kaverisi tasapainottamaan kolikko lapun reunalle

Ota muistilappu lompakostasi tai laukustasi ja taita se puoliksi pituussuunnassa - pitkä reuna pitkää reunaa vasten - luoden tarkan taitoksen. Laita se pöydälle teltan kaltaiseksi rakenteeksi. Pyydä katsojiasi tasapainottamaan kolikko taitetulle reunalle. Se on mahdotonta. Vai onko? Nyt näytä heille, miten se tehdään.

Ota ensimmäiseksi taiteltu lappu ja taita se vielä kerran, lyhyt reuna lyhyttä reunaa vasten ja sinulla on suorakulmio. Nyt osittain avaamalla juuri tehdyn taitoksen lappu pysyy pöydällä muodostaen V kirjaimen. Voit helposti voi tasapainottaa kolikko sen päälle... ei kovin näyttävää tosin!

Mutta katso ystäviesi kasvoja kuin pidät kiinni lapun kummastakin päästä ja yhdellä lempeällä liikkeellä avaat lapun alkuperäiseen, kerran taitettuun muotoon.

Se näyttää mahdottomalta, mutta johtuen kolikon painosta ja fysiikan laeista kolikko pysyy tasapainossa. Ja jos sinulla on todella vakaat kädet, voit jopa nostaa lapun ylös ja kolikko pysyy paikallaan. Tämä varmasti palkitaan juomalla!

Näe tulitikun liikkuvan maagisesti lasin sisällä

Yksinkertainen tiede tekee tästä tempusta toimivan, mutta se on todella vaikuttava!

Aloita asettamalla kolikko tasaiselle pinnalle ja tasapainota toinen kyljelleen sen päälle niin, että yksi kolikko makaa ja toinen on pystyssä. Sen jälkeen tasapainota tulitikku pystyssä olevan kolikon päälle - se vaatii vakaata kättä. Aseta lopuksi puhdas, kirkas juomalasi niiden päälle niin, että kolikot ja tulitikku ovat näkyvissä.

Tässä välissä tiede tulee kuvioihin. Ennen tempun aloittamista - ja ystäviesi näkymättömissä - hiero tavallista kuulakärkikynää (korkki kiinni) paitasi kankaaseen, kuin olisit puhdistamassa sitä. Tämä luo staattista sähköä. Kun pyörität kynää lasin ympärillä, staattinen sähkö aiheuttaa tulitikun liikkumisen ympyrässä, kuin taikaiskusta.

Jos käytät harmaantuneita laseja, temppusi ei ole yhtä vaikuttavia. Varmistaaksesi, että ne ovat yhtä kiillotettuja kuin käyttämäsi taikuuskin, käytä Finish Quantum Max Shine and Protectia saadaksesi loistavaa puhtautta ja kiiltoa, jota oletat, sekä lisäsuojaa lasien korroosiota vastaan.

* Ei suojaa mekaanisilta vaurioilta eikä korjaa jo vahingoittuneita astioita.