Grillijuhlien suunnitteleminen

Hyvä suunnitelma kaikkeen hauskaan, kisailuun ja ruokailuun voi aina auttaa tekemään grillijuhlistasi huomattavasti paremmat. Sään tarkistaminen, grillin siistiminen ja kanan marinointi ovat kaikki tärkeitä mahtavissa grillijuhlissa, mutta on myös niin paljon muutakin ajateltavaa, kuten astioiden pesu. Grillijuhlien jälkimainingeissa löydät varmasti muutamia pannuja, lautasia ja laseja mihin tahansa katsotkaan. Joten vinkkiemme avulla (ja Finish konetiskitableteilla) olet valmistautunut ja valmiina hauskoihin grillijuhliin.

Grillijuhlien aloittaminen!

Ota lasta, pihdit, paljon lihaa, sämpylät ja grilli, ja sinulla on kaikki perusasiat, jota tarvitset hyvään päivään grillin ääressä. Lisää siihen esiliina ja ironinen kokkihattu, ja juhlat todella alkavat. Kutsu mukaan muutamia ystäviä ja perheesi, sekä keksi muutamia hauskoja pelejä (ehkä jopa Piñata), niin sinulla on enemmän tekemistä. Ylimääräiset ruoat, kuten tuoreet hedelmät, suklaa, sipsit ja popcorn lisäävät jännitystä. Lopuksi tarvitset vielä roskakorin ruoantähteille ja astianpesukoneen kaikelle muulle.

Mitä ruokaa tarvitset?

Liha – Hampurilaiset toimivat aina parhaiten, mutta harkitse myös kanan marinointia tai kebabin valmistamista puisessa vartaassa, jos haluat jotain hieman erilaista ja maukkaampaa.

Kasvissyöjät – Joukossa on aina yksi kasvissyöjä! Kasvishampurilaiset, uuniperunat, vihannesvartaat, munakoiso ja maissintähkät ovat loistavia vaihtoehtoja grillin lihaisemmille ruoille.

Dipit ja kastikkeet – meillä kaikilla on suosikkimme, mutta on vaikea mennä vikaan perinteisellä ketsuppi-majoneesi-sinappi linjalla, jonka lisänä on jotain kotitekoista, kuten coleslawta tai hummusta.

Juomat – Loistava tapa erottautua naapurisi grillijuhlista on pyytää vieraita tuomaan epätavallista juomaa, jota he haluaisivat muiden kokeilevan. Sen jälkeen voit sekoittaa kaikki tölkit ja pullot kylmäastiaan, joka on täynnä jäitä (alkoholilliset ja alkoholittomat erikseen), josta ihmiset voivat löytää uusia virkistäviä juomia, joita he eivät normaalisti tulisi kokeilleeksi.

Lisävarusteet

Pihdit – Olivatpa ne puiset tai metalliset, muista että tarvitset niille paikan johon ne voi laittaa käyttökertojen välillä.

Aurinkorasva – Helppo unohtaa, mutta sen puute voi johtaa surullisiin kasvoihin aurinkoisen päivän jälkeen.

Urheilu / Pelit – Frisbee, jalka- ja lentopallo ovat perinteisiä suosikkeja, mutta tämä on loistava mahdollisuus kokeilla jotain epätavallista, kuten hevosenkengän heittoa.

Kynttilät/lamput/tunnelmavalaistus – Jotta juhlat voivat jatkua myös pimeän tultua.

Astioiden peseminen!

Kaiken edellä mainitun lisäksi, älä unohda Finish Quantum Max -astianpesutabletteja, jotka soveltuvat grillauksen aiheuttamille rasvaisille tahroille. Astianpesusta voidaan tehdä paljon helpompaa Finishillä, joka poistaa sekä rasvan, että kalkin jättäen astiat puhtaaksi.