Aamu eilisen illan jälkeen

Olemme kaikki joskus järjestäneet juhlat ja kokeneet niiden jälkeisen aamun epämiellyttävine hajuineen, jonka puolillaan olevat lasit ja lautaset aiheuttavat puhumattakaan tiskivuoresta. Haasteesi ovat riippuvaisia juhlien luonteesta, mutta oikeilla välineillä kotisi on tip-top kunnossa alta aikayksikön.

 

Teekutsut

Oli kyseessä sitten tarkkaan suunniteltu ja sivistynyt iltapäivätapahtuma, tai improvisoitu teeseremonia aamuyön tunteina - mukeja ja teekuppeja voi usein olla vaikeinta puhdistaa pinttyneiden ja kuivuneiden tahrojen takia. Finish pilkkoo tahroja aiheuttavia hiukkasia irrottaen tahran ja jättäen kuppisi uuden säihkyviksi.

 

Illalliskutsut

Riittää, että keskittymisesi herpaantuu hetkeksi, kun ruokasi on jo tarrautunut kiinni uunivuokaan. Uuniruokien kanssa voi joskus olla hankaluuksia varsinkin, jos ruoantähteet ovat pinttyneet niihin kiinni, mutta Finish Shine and Protectin avulla sinulla ei ole mitään syytä huoleen. Finish konetiskitableteissa on erityinen Powerball, joka esiliottaa astiat, mikä tarkoittaa sitä, että voit laittaa astiasi suoraan astianpesukoneeseen. Se hajottaa pinttyneitä ruoantähteitä ja antaa sinulle erinomaisen pesutuloksen jo ensimmäisella kerralla.

 

Cocktail juhlat

Yksi asia, jonka kanssa joudut joskus miettimään, on cocktail lasit. Nämä voivat usein mietityttää, kun olet laittamassa niitä astianpesukoneeseen varsinkin, jos ne ovat arvokkaita. Finish Quantum Max Shine & Protect on kätevä konetiskiaine laseille, joten sinun tarvitsee vain täyttää astianpesukoneesi ja jättää laseille tarpeeksi tilaa varmistaen, etteivät ne osu toisiinsa. Varmista, että käytät Finish Quantum Max Shine & Protectia, joka puhdistaa ja suojaa laseja harmaantumiselta, joten ne pysyvät kiiltävä pidempään.*

Kun muistat nämä neuvot, voit olla murehtimatta tiskejäsi, ja nauttia edellisillan muistoista, kiitos Finishin.

*Tuote ei suojaa iskuista johtuvia hajoamisia eikä entistä jo hajonneita tuotteita.