Koneenpuhdistajan edut

Taitaa olla päivän selvää, että astianpesukoneesi on puhdistava laite, mutta mitä tapahtuu kun astianpesukoneesi likaantuu? 
Kun astianpesukonetta käytetään säännöllisesti, saatat huomata, että koneen tärkeimpiin osiin, jotka tekevät astioistasi säihkyvän puhtaita, alkaa kerääntyä rasvaa, ruoantähteitä ja kalkkia. Jotta astianpesukoneesi pesisi astiasi tavalla johon olet tottunut, on hyödyllistä muistaa nämä seuraavat vinkit.Opettele astianpesukoneesi

Ensinnäkin on tärkeää opetella perin pohjin laitteen kaikki toiminnot, erityisesti miten sen voi puhdistaa perusteellisesti. Jokainen astianpesukone on erilainen, joten käyttöohjeista on hyvä lukea neuvoja, kuten miten puhdistat koneesi suodattimen. Helppokäyttöistä Finish Koneenpuhdistajaa voi kuitenkin käyttää kaikkien astianpesukoneiden kanssa, joista se poistaa kerääntyneet ruoantähteet, kalkin ja rasvan. Poista vain tarra koneenpuhdistajan päältä ja aseta pullo tukevasti ylösalaisin koneen alaosaan ja käynnistä pesuohjelma, jonka lämpötila on korkea (varmista, että koneessa ei ole astioita eikä muita pesuaineita). Koneenpuhdistaja rikkoo rasva- ja mineraalikerrokset joita on kerääntynyt koneen vaikeasti puhdistettaviin osiin ja varmistaa koneesi maksimaalisen suorituskyvyn. Viimeistele puhdistus nopeasti rätillä, jossa on puhdistusainetta ja astianpesukoneesi on kuin uusi.

Rakasta astianpesukonettasi

Jos astianpesukoneesi ei ole puhdas, miten voit toivoa sen puhdistavan astiasi? Jos et anna sille sen tarvitsemaa hoitoa ja huomiota, ei kestä kauan, kun koneen tärkeät osat, kuten suihkuvarret ja suuttimet tukkeutuvat ruoantähteistä, rasvasta ja liasta, jotka vähentävät sen ​tehokkuutta ja tukkivat veden kulkua. Suosittelemme, että pesisit astianpesukoneesi kuukausittain, jotta astiasi olisivat juuri niin puhtaita ja hygieenisiä, kuin niiden pitäisikin olla. 

Elä elämääsi

Tämä on selkeästi tärkein, koska tämän takia astianpesukone hankitaankin. Astianpesukone on olemassa säästääkseen aikaasi ja muutama sijoitettu minuutti sen kuukausittaiseen puhdistukseen maksaa itsensä takaisin. Pidä huoli, että astianpesukoneesi tekee työtä sinulle, etkä sinä sille.