Elämäsi lautaset

Ruoka ja juoma ovat läpi historian olleet olennainen osa kulttuuria ja yhteiskuntaa. Ne antavat ihmisille tunteen ainutlaatuisesta identiteetistä ja pohjan perinteisille tapahtumille joka puolella maailmaa[1]. Ainesosat, valmistusmenetelmät, ruoan esillepano ja erilaiset ateriatyypit vaihtelevat kulttuureittain[2][3] – ainoa asia joka kaikkialla on yhteistä, on lautasten käyttö.

Lautasia tarvitaan päivittäin, joten niistä voidaan hyvin puhua yhtenä elämän peruspilareista. Erilaiset tilaisuudet vaativat erityyppisiä lautasia ja me Finishillä olemme kehittäneet kaikkien aikojen tehokkaimman konetiskitabletin, jonka avulla lautasesi näyttävät jokaisen pesun jälkeen puhtailta ja kiiltäviltä ja ovat valmiina seuraavaa herkullista ateriaa varten.

Seuraavaksi esittelemme muutamia elämäntapahtumia, joiden aikana saatat huomata tarvitsevasi lisää astioita.

Elämä ja elämäntapahtumat

Lautaset ovat osa arkea eivätkä pelkästään joulua varten.

Milleniaalit ovat kasvaneet yhdessä teknologian kanssa ja tottuneet vertailemaan ikätovereidensa kesken sitä kenellä heistä on hienoimmat tavarat, mukaan lukien kodin tavarat. Aikaisemmat sukupolvet saattoivat saada lahjaksi lautasia merkittävien virstanpylväideni kunniaksi, mutta nykyään tämä on harvinaisempi käytäntö. Nykypäivänä lautaset ovat edullisempia, eli niitä voidaan ostaa enemmän ja yksittäiset kappaleet voidaan tarvittaessa korvata uusilla vastaavanlaisilla.

Ympäri vuoden tärkeisiin tilaisuuksiin tarvitaan paljon lautasia. Oli sitten kyseessä syntymäpäivän juhlinta tai uudenvuoden juhlat, tapahtumiin osallistuu aina paljon perhettä ja ystäviä.

Häälahjat

Vanhemmat sukupolvet saattoivat saada lahjaksi lautasia saavuttaessaan tärkeän virstanpylvään tietyssä iässä, mutta nykyään merkittäviä askelia elämässä saavutetaan kaiken ikäisinä. Esimerkiksi pöytäastiaston saaminen häälahjaksi on vähemmän yleistä osassa maista, sillä yhä useampi pari asuu nykyään yhdessä jo ennen avioliittoa. Heillä on siis jo kaikki tarvittava mitä he tarvitsevat aloittaakseen yhteisen avioelämän, astiat mukaan lukien.

Syntymäpäivät

Juhlit sitten omia tai perheenjäsenesi syntymäpäiviä, on aina mukavaa kun rakkaasi kokoontuvat juhlistamaan niitä yhdessä. Tarvitset paljon lautasia voidaksesi tarjoilla ruokaa perheellesi ja ystävillesi. Ajatus siitä, että joutuisit päivän lopuksi tiskaamaan, voi olla stressaava, mutta onneksi Finishin tehokkuuden ansiosta voit keskittyä rauhassa juhlimaan sitä, että olet taas yhden vuoden vanhempi.

Tarjottimet

Tarjoilit sitten pikkusuolaista ja naposteltavaa tai ruokaa seisovasta pöydästä, ovat tarjottimet käteviä silloin kun tarjoilet ruokaa suurelle määrälle ihmisiä. Nykypäivänä tarjottimia käytetään harvemmin kuin ennen, mutta silloin kun niitä käytetään, niiden on näytettävä täydellisiltä. Finish Quantumin avulla ne näyttävät melkein uusilta ja niissä on upea kiilto jokaisen pesun jälkeen.

Me Finishillä ymmärrämme sen, että elämässä tulee hetkiä, jolloin tarvitaan paljon lautasia. Tämä tarkoittaa sitä, että tiskaamiselle on varattava aikaa. Riippumatta tilaisuudesta ja siitä kuinka paljon lautasia tarvitset, Finish Powerball auttaa saamaan lautasista puhtaita ja kiiltäviä ja varmistaa, että harmaantuneimmatkin juomalasisi puhdistuvat puhtaammiksi ja kiiltävämmiksi kuin koskaan! Huolimatta siitä kuinka monta ihmistä osallistuu juhlatilaisuuteen voit aina luottaa siihen, että Finnish hoitaa raskaimmat työt puolestasi ja voit itse keskittyä nauttimaan juhlista sen sijaan, että murehtisit lautastesi puhtaudesta tai tilaisuuden jälkeen odottavasta tiskivuoresta.

* Verrattuna muihin Finishin valikoiman tuotteisiin