Lasien päivä

Et todennäköisesti ole kovinkaan kaukana lasista missään vaiheessa päivää. Oli kyseessä sitten ruokailuajat, kuten aamiainen, lounas tai päivällinen tai vesilasi työpöydälläsi, on olemassa monia kertoja, kun lasia käytetään koko päivän. Mutta entä ne harvat tilanteet, joissa et ajatellut käyttäväsi laseja? Laseille on niin monia käyttötarkoituksia, joista muutamia saatat pitää itsestäänselvyytenä. Katsotaanpa yhdessä päivittäistä lasien käyttöä ja myös hieman lasien suojauksesta.

Aamu

Monilla on herätessään lasillinen vettä yöpöydällään. Saatat käyttää lasia sekoittaaksesi kananmunan tai täyttää sen banaaneilla – smoothien muodossa tietenkin! Lopuksi vielä lasillinen appelsiinimehua ja oletkin jo täyttämässä astianpesukonettasi. Kaikki tämä jo ennen kuin olet lähtenyt kotoasi!

Päivä

Vaikka monet ihmiset ajattelevat, että heidän päivittäinen kofeiinin saanti koostuu kertakäyttökupista nautitusta kahvista matkalla töihin, toiset silti rakastavat perinteistä kahvi- tai teemukia toimistollaan. Tämä voi olla alku lasien kertymiseen. Varsinkin, kun päivittäinen suositus juomiselle on 2-3 litraa nestettä, josta kertyisi vähintään kymmenen 200ml lasia. Ne veisivät melko paljon tilaa työpöydältäsi jos ne laittaisi riviin. Riippuen siitä, millaisena haluat pitää työpöytäsi, voit löytää joitakin uusia käyttötarkoituksia laseille – onko sinulla viherkasvia toimistolla? Kastele sitä lasin avulla! Kynäteline? Check! 

Kuka ikinä oletkaan, laseille on olemassa niin monia käyttötarkoituksia, joita että et ehkä odottaisi. Menit sitten ulos, taiteilemaan tai tekemään käsitöitä, lasien käyttötarkoitukset voivat olla yllättäviä ja astianpesukonetta täyttäviä. Aina varakaulimesta suklaamoussen alustaksi, voit tehdä niin monia asioita laseilla. Yökyöpeleille laseissa olevat pähkinät toimivat hyvänä välipalana.

Kun laseilla on näin vaativia tehtäviä, ne saattavat tarvita suojaa varsinkin, jos halut pitää ne säihkyvinä. Lasisi voivat harmaantua jokaisen pesun aikana, mutta Finish Shine and Protectin avulla voit pitää lasit kiiltävinä pidempään.