Viisi tärkeää asiaa mietittäväksi, kun olet muuttamassa

Olitpa ostamassa seuraavaa kotiasi tai olet päättänyt jatkaa vuokralla jossain muualla, olet tehnyt monumentaalinen päätöksen muuttamisesta - onnittelut! Tarkastelemme täällä viittä asiaa, joita kannattaa harkita ennen muuttoa.

Rahalla on väliä

Tärkeintä on selvittää, mihin sinulla on varaa. Katso tulojasi ja selvitä, kuinka paljon tarvitset ruokaan ja elinkustannuksiin; menoihin, joihin olet jo sitoutunut - autosi tai matkapuhelimesi, esimerkiksi. Katso nyt osaa, joka on jäljellä. Tarvitset rahaa asuntolainaasi tai vuokraasi ja muihin laskuihisi - veteen ja sähköön, ja ehkä palvelumaksuihin.

Jos olet vuokraamassa, joskus ne sisältyvät jo vuokraan, varsinkin jos olet muuttamassa jaettuun asuntoon. Mikäli et ole, vuokranantajan tai edellisen vuokralaisen luulisi voivan antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka paljon ne ovat. Älä unohda lisäkustannuksia, kuten esimerkiksi laajakaistaa, kotivakuutusta ja joitain etukäteen maksettavia asioita, kuten takuuvuokraa.

Sijainti, sijainti, sijainti

Nyt, kun olet harkinnut miten asut, mieti missä haluat asua. Mieti matkakustannuksia koulullesi tai työpaikalle, etäisyyttä ystäviisi ja perheeseesi ja paikkoihin, missä vietät paljon vapaa-aikaasi. Älä sulje mitään aluetta pois ennen kuin olet kävellyt ensiksi alueen ympäri. Yhtälailla, älä myöskään valitse mitään aluetta ilman, että olet viettänyt aikaa alueella.

Tarpeet vs. halut

Kun olet löytänyt täydellisen asunnon - mitä tarvitset sinne? Tarvitset joitakin olennaisia asioita, kuten sängyn, jossa nukkua, välineet ruoanlaittoon ja tietysti paikan, jossa istua. Perhe voi olla suurena apuna lainaamalla suurempia asioita siihen asti, kunnes sinulla on varaa omiin ja lahjoittaa astioita, vuodevaatteita, keittiötarvikkeita jne. Haluat tehdä uudesta asunnosta kodin tuntuisen, varsinkin kun odotat pääsyä kotiin pitkän työpäivän jälkeen ja haluat rentoutua. Siksi astianpesukoneen omistaminen on niin tärkeää. Sen lisäksi, että se on olennainen laite keittiössä, astianpesukone tekee kaiken työn puolestasi, joten voit viettää enemmän aikaa rentoutumisen ja haluamasi asioiden parissa. Kun keräät kaikkea, mitä tarvitset uuteen kotiisi, on hyvä idea tehdä lista tarvittavista välineistä ja erillinen lista tavaroista, jotka haluat, jolloin voit priorisoida.

Lähde shoppailemaan (harkiten)

Nyt voit hankkia puuttuvat asiat. On olemassa itsestään selviä asioita, joita sinulla täytyy olla, kuten ruokailuvälineet ja kattilat. Harkitse myös kaikkia pieniä asioita, kuten kuivaustelinettä ja vaatenaulakkoa, roskakoria keittiöön, tiskivatia, purkinavaajaa ja niin edelleen. Ne karttuvat nopeasti, joten on hyvä priorisoida, jos sinun tarvitsee säästää ja ostaa seuraavalla kerralla.

Tee muuttamisesti helppoa

Käytätpä muuttoyritystä, luotat ystävien ja perheen apuun tai teet monta matkaa autollasi; muuttaminen on stressaavaa. Ota siitä pieni rasite pois tilaamalla ostoksesi päivittäistavarakaupasta toimituksella, joka saapuu uudelle asunnollesi pian sinun jälkeesi. Tarvitset puhdistusaineita pyyhkiäksesi astiakaapit ja raikastaaksesi kylpyhuoneen.

Jos sinulla on astianpesukone, varmista, että sinulla on konetiskitabletteja! Finish Quantum Max Shine & Protect antaa sinulle loistavan puhtauden ja kiillon, jota odotat - sekä suojelee kaikkia uusia lasejasi korroosiolta. On myös tärkeää käyttää koneenpuhdistajaa ennen ensimmäistä käyttöä. Kokeile Finish koneenpuhdistajaa, jotta voit olla varma, että astianpesukoneesi on puhdas ja valmis käytettäväksi, sillä viimeinen asia, mitä haluat tehdä, on tiskata ensimmäisenä iltana uudessa kodissasi...

Tarvitset tietenkin myös runsaasti teetä ja keksejä - ja ehkä lasillisen jotain poreilevaa juhliaksesi, kaiken kovan työn ollessa ohi!

* Ei suojaa mekaanisilta vaurioilta eikä korjaa jo vahingoittuneita astioita.