Viisi asiaa, joita yhdenkään kokin ei tulisi olla ilman

Johditpa huippuravintolaa keskellä kaupunkia tai yksinkertaisesti pidät itseäsi oman keittiösi mestarina, näiden viiden asian pitäisi ratkaista pienimmätkin ongelmat, joita voisit kohdata...

Spiraalileikkuri - Tämä maaginen työkalu toimii vähän kuin teroittimena vihanneksille. Sen avulla voit luoda pitkiä, julienne nauhoja vihanneksista, kuten kesäkurpitsoista ja porkkanoista. Voit käyttää sitä lisätäksesi tekstuuria ja kiinnostavuutta salaatteihin, somistaa ja koristella illallisjuhlien suosikkeja tai luoda korvikkeen pastalle – kätevä varsinkin silloin, jos noudatat matalahiilihydraattista ruokavaliota. Spiraalileikatusta kesäkurpitsasta voi tehdä terveellisen ja maukkaan vaihtoehdon linguinelle tai spagetille bolognese kastikkeella. Joitain spiraalileikkureita ei tarvitse edes purkaa niiden pesemiseksi. Voit vain laittaa sen suoraan astianpesukoneeseen.

Valkosipulin pilkkoja - Jos olet koskaan käyttänyt valkosipulipuristinta, tiedät, miten turhauttavaa se on, kun puristat kahvat yhteen ja murskaantunut valkosipuli joko pysyy sisällä tukkien reiät, joiden kautta sen olisi tarkoitus tulla ulos tai se tulee ulos laitojen yli. Silloin sinun täytyy käyttää veistä saadaksesi sekavan sotkun pois. Ei kovin menestyksekästä. Ja valkosipulin pilkkominen on hankalaa. Ellet ole erittäin taitava käsittelemään veistä, on se vaikea saada riittävän hienoksi. Valkosipulin pilkkoja on kuitenkin äärettömän nopea ja helpompi. Leikkaat vain yksinkertaisesti kynsien päät pois, asetat sen laitteeseen ja käännät kantta. Täydellisesti jauhettu valkosipuli joka kerta ilman mitään jäämiä ja mikä parasta, useimmat pilkkojat ovat konepestäviä!

Lasinen mittakulho - Niin paljon parempi, kuin kannu, koska voit mitata ja sekoittaa siinä. Monissa on silikonikansi, joten tehdessäsi pizzaa, leipää tai sämpylöitä voit kohottaa taikinasi siinä. Etsi kaatonokallinen malli minimoidaksesi roiskeet. Ne ovat yleensä mikroaaltouunin, pakastimen ja astianpesukoneen kestäviä. Varmistamiseksi lasin pysymisen kiiltävänä ja mittojen säilymisen helppolukuisina käytä Finish Shine and Protect tuotteita, jotka auttavat estämään lasin harmaantumista.

Mittalusikat - Saatat ajatella, että "Minulla ruokalusikka ja teelusikka laatikossani, mihin tarvitsen mittalusikkasettiä?" Mutta miten arvaat neljännesteelusikan? Lusikoiden koot ovat harvoin vakioita. Kuten ehkä huomannut omalla kustannuksellasi, liian paljolla tai liian vähällä mitään - varsinkin kun kyse on leivonnasta - voi olla ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Investoi sen sijaan, viiden mittalusikan settiin, jotka ovat yhdistettynä lukittavalla renkaalla toisiinsa. Sen mukana ovat mitat 1/8 teelusikasta ruokalusikkaan. Valitse sellaiset, joissa on kapea pää, joka sopii helposti kapeisiin maustepurkkeihin ja pitkä kahva, jolloin niitä on helpompi käyttää.

Joustavat leikkuulaudat - Nämä kovat, kestävä leikkuulaudat ovat alle puolen millimetrin paksuisia ja voit taivuttaa niitä kaataaksesi mitä ikinä niillä teetkään kulhoon, kattilaan tai jäteastiaan. Pakkauksissa niitä on yleensä viisi ja ovat värikoodattu kalalle, lihalle, siipikarjalle, leivälle ja vihanneksille tartuntojen välttämiseksi. Ja voit auttaa pitämään ne hygieenisesti moitteettomassa kunnossa laittamalla ne astianpesukoneeseen. Käytä aina Finish huuhtelukirkastetta, joka auttaa käsittelemään muovipintojen täplät ja vesiviirut myös kovan veden alueilla ja nopeuttaa niiden kuivumista, joten ne ovat valmiina, kun tarvitset niitä seuraavan kerran.