Tiskikone vailla rakkautta

Tiskikone pesee keskimäärin 8 000 likaista astiaa vuodessa – tämä tarkoittaa, että suuria määriä tahmeita ruoan jäämiä, rasvaa ja kalkkia kulkee koneesi läpi.

Nykypäivänä kodin puhdistuslaitteiden puhdistaminen sekä huolto laiminlyödään usein, ja toimenpiteisiin ryhdytään vasta kun laite lakkaa toimimasta tai menettää tehonsa. Vaikka puhdistuslaite on tarkoitettu puhdistamiseen, tämä ei tarkoita sen pystyvän puhdistamaan itse itsensä – tämä on yleinen väärinkäsitys, jossa ei ole totuuden hiventäkään.

Ongelmat, jotka seuraavat tiskikoneen puhdistamisen laiminlyönnistä

On täysin ymmärrettävää, että annat tiskikoneen tehdä likaiset ja raskaat työt puolestasi, mutta on yhtä tärkeää, että huolehdit astianpesukoneesi kunnosta vastavuoroisesti.

Tässä muutama esimerkki merkeistä, jotka viestivät pesukoneen olevan puhdistuksen tarpeessa:

  • Paha haju

Pesukoneen jatkuva käyttäminen johtaa ajan myötä siihen, että rasvaa ja jäänteitä kerääntyy paikkoihin, joita voi olla vaikea havaita. Hiljalleen tämä taas johtaa siihen, että tiskikoneesi alkaa haista pahalle.

  • Kalkkijäämät

Jos asut kovan veden alueella, saatat löytää tiskikoneestasi kalkkijäämiä, jotka puolestaan vaikuttavat tiskikoneesi tehokkuuteen. Finish Astianpesukonesuola auttaa pehmentämään pesuvettä, joka auttaa sekä tiskiaineen tehokkuuteen sekä vähentää kalkkijälkien ja vesitahrojen kerääntymistä tiskeihisi.

  • Pesukone ei puhdista tiskejä

Ajan myötä rasva ja ruoan tähteet kerääntyvät pesukoneen piilossa olevien osien ympärille. Se, että et nää näitä kertymiä ei tarkoita etteikö niitä olisi. Piilossa olevat tukokset hidastavat esimerkiksi veden virtausta tiskikoneessa ja jos et löydä tukosta koneestasi odotat turhaan likaisen tiskikoneen pesevän tehokkaasti tiskisi puhtaiksi.

Ratkaisu? Finish Koneenpuhdistaja

Finish Koneenpuhdistaja toimii kaikissa astianpesukoneissa riippumatta koosta tai tyylistä. Tiskisi tulevat taatusti puhtaammiksi, tiskikoneesi tuoksuu raikkaalle ja kiitos 5 x tehokkuuden se:

  • Puhdistaa silmälle näkymättömät paikat
  • Neutralisoi pahat hajut
  • Poistaa rasvan
  • Poistaa kalkin
  • Auttaa tiskikoneen huoltamisessa

 

Kuinka sitä käytetään?

Tiskikoneen puhdistaminen ei ole yhtä aikaa vievää kuin luulet. Kun olet poistanut sihdistä ylijäämäruoat, sinun ei tarvitse enää polvillasi jynssätä konetta puhtaaksi, koska kimaltavan puhtaat tulokset voi saavuttaa Finishin Koneenpuhdistajan avulla;

Vaihe 1: Poista pullon suulla oleva suojamuovi ja jätä korkki pullon päälle.

Vaihe 2: Aseta se tukevasti ylösalaisin astianpesukoneen alatasolle (jonne yleensä laittaisit lautaset koneessa).

Vaihe 3: Pistä tiskikone käyntiin ohjelmalla, jonka pesulämpötila on vähintään 65 Celsius-astetta.

Muista tämä: Käytä Finish Koneenpuhdistajaa ainoastaan tiskikoneen ollessa tyhjillään, äläkä lisää tiskiainetta.

Finish Koneenpuhdistajaa suositellaan käytettäväksi kerran kuukaudessa, jotta tiskikone pesisi optimaalisella tehokkuudella auttaen ennaltaehkäisemään ongelmia, jotka mahdollisesti vaikuttaisivat tiskiesi puhtauteen.