Tiskejä. Tiskejä. Tiskejä.

Jokaiselle elämän tosiasialle suurimmasta pienimpään, on olemassa yksi vakio. Siinä, missä sinä näet aamiaisen, Finish näkee tiskejä. Ja lounas? Tiskejä. Päivällinen? Lisää tiskejä. Mutta nämä ovat ne ilmeisimmät. Entäpä juhlat? Tiskejä. Työ? Tiskejä. Leikit? Tiskejä.

Hetkestä jolloin heräät, siihen hetkeen, kun nukahdat, astiat alkavat pinoutua, joka päivä. Jokainen teekuppi, jokainen tehty leipä, jokainen viipaloitu kakku ja jokainen paahtoleivän pala: eletyn elämän todisteet löytyvät pakkautuneena viemäriin. Lähes kaiken tekeminen takaa lisää tiskejä ja helposti tulee tunne, että meidät on kahlittu loputtomaan likaamiseen ja pesuun. Tiskejä todellakin löytyy kaikilta elämänalueilta, mutta Finishin kanssa niistä ei tarvitse huolehtia.

Tiskejä. Tiskejä. Tiskejä.

Tiedämme, että elämä edellyttää tiskejä, mutta tiedämme myös, että se ei tarkoita elämän olevan yhtä urakkaa. Sillä Finishille yksikään tiski ei ole urakka. Meillä on pakkomielle tiskeistä ja teemme astioiden puhdistuksesta helppoa. Finish on pitää huolen baby showereista, cocktail kutsuista, grillailuista, sunnuntain aterioista, meikeistä, ja kaikesta muusta, mitä elämä voi tarjota, ja konetiskitablettimme varmistavat, että et jää mistään paitsi tiskaamisen takia.

Oli tilaisuus suuri tai pieni, voit rentoutua tietäen, että ainoa asia, mitä sinun täytyy tehdä, on laittaa Finishia astianpesukoneeseesi ja voit huoletta liata lisää astioita sen sijaan, että murehtisit niistä.

Kaikki tiskit. Joka kerta.