Tehokkain tapa täyttää astianpesukone

Jos olet päätynyt tänne, olet todennäköisesti aina halunnut tietää, mikä on ehdottomasti paras tapa täyttää astianpesukone. Sinulla on ehkä ollut taktiikoita tai temppuja säihkyvien astioiden saamiseksi, mutta on saattanut olla muutamia asioita, joita et ole ehkä tiennyt tai muutamia ideoita, joiden avulla astianpesukoneesi täyttäminen mullistuu. Aterimien paikasta ylä- ja alatasolle sopivista astioista, autamme sinua saamaan pesusta kaiken irti astianpesukoneen tehokkaalla täyttämisellä.

Takaa aloittaen

Yksinkertaisesti sanottuna, aloittaa täyttäminen koneen takaosasta. Astianpesukoneen täyttäminen on paljon pienempi urakka, kun varmistat, että et tuki sitä aloittamalla täyttämisen edestä, sillä silloin lautasten (jopa pienempien) laittaminen astianpesukoneeseen voi olla paljon vaikeampaa. Suosittelemme laittamaan suuret lautaset taakse ja pienet eteen. Tämä auttaa myös veden liikkumiseen, mutta pääasiassa helpottaa lautasten poistamista ja pinoamista. Jos sinulla on useita lautasia, erota ne eri telineisiin (esim. takana vasemmalla olisi suuremmat lautaset ja edessä oikealla olisi esimerkiksi kulhoja). Näin voit laittaa kaiken yksinkertaisesti paikoilleen ilman, että sinun tarvitsisi laittaa lautaset Tetriksen kaltaiseen muotoon.

Astianpesukoneen täyttö

Ensimmäinen vihjeemme on luultavasti tärkein: pesukoneen täyttäminen äärimmilleen on tehokkain tapa pestä. Tehokas siksi, että yksi täysi pesu säästää energiaa ja rahaa, toisin kuin kaksi puoli tyhjää koneellista. Lisäksi sinun ei tarvitse pestä kahteen kertaan. Tietenkin tämä riippuu myös perheesi ja taloutesi koosta, mutta vaikka pesisit kerran viikossa, on parasta laittaa sinne niin paljon astioita, kuin sinne mahtuu, mieluummin kuin pestä joka toinen päivä.

Hyvä, perusteellinen pesu

Riippuen siitä, mitä laitat astianpesukoneeseesi, on yleensä olemassa ohjeet, jotka kertovat, mihin telineeseen tai miten päin sinun tulisi pestä uudet astiasi tai lasisi. Pääsääntöisesti mukit, lasit ja muut juomiseen tarkoitetut astiat tulisi sijoittaa ylätasolle ja astiat, kattilat ja pannut pitäisi laittaa alatasolle. Tämä sekä auttaa vettä leviämään tasaisesti, mutta estää myös astianpesukonetta saamasta vaurioita, tai jopa kaatumasta!

Täydellinen kirkkaus joka kerta

Jos kaipaat tehokkuutta, viimeinen asia, jota haluat, on astianpesukoneen käynnistäminen toisen kerran, astioihin jääneiden jäämien takia. Viimeinen vihjeemme astianpesukoneen tehokkaaseen täyttöön on Finish huuhtelukirkasteen lisääminen, sillä se huuhtelee jäämät ja voi auttaa estämään vesitäpliä, samalla kun se jättää suojaavan kalvon kiiltävin tuloksin. Sinun ei tarvitse käyttää pesun jälkeen aikaasi lasien perusteelliseen tarkastamiseen ja lisäksi se nopeuttaa kuivumisaikaa, huuhteluaineen tarjoama apu voi tarkoittaa, että voit tyhjentää astianpesukoneesi alta aikayksikön.

Jopa astianpesun ammattilainen haluaa saada tehokkaimmat tulokset jokaisella pesulla. Toivomme, että näiden täyttövinkkien avulla saat parempia tuloksia jokaisella kerralla.