Täytön rajat: Mitä astianpesukoneessasi on?

Siitä asti, kun astianpesukone keksittiin 1800-luvulla, se on säästänyt ihmisten aikaa ja vaivaa ympäri maailmaa. Siitä huolimatta on paljon ihmisiä, jotka pesevät osan astioista käsin astianpesukoneen sijasta. Tämä johtuu siitä, että moni epäilee edelleen astianpesukoneen pesutehoa ja käyttää lukemattomia tunteja astioiden liotukseen, esipesuun, ja niiden käsinpesuun!

Olemme koonneet viisi aikaasi säästävää asiaa tähän listaan, jotka on hyvä pitää mielessä seuraavan kerran, kun olet laittamassa kumihanskoja käsiisi ladattuasi astianpesukoneesi:

Astianpesukone puhdistaa pannut kunnolla!

Joillain ihmisillä on mielikuva, että astianpesukone ei voi puhdistaa pannuja ja patoja kunnolla johtuen niiden koosta ja muodosta. Vaikka ne saattavat vaatia perustellisempaa pesuohjelmaa, Finishin kanssa sinulla ei ole mitään ongelmia.

Astianpesukone pystyy irrottamaan paistetut ruoat!

On yleinen harhakäsitys, että astianpesukoneilla olisi haasteita paistoastioissa olevien jäämien kanssa ja usein ihmiset tuntevat tarvetta vähintään liottaa niitä ennen astianpesukoneeseen laittamista. Finish sisältää voimakkaita tahroja poistavia entsyymejä, jotka vähentävät esiliotuksen ja esipesun tarvetta jopa pinttyneimpien ruoanjäämätahrojen, kuten lasagnen ja pataruokien kanssa, joita on yleensä pitänyt liottaa.

Kristallilasit voi pestä astienpesukoneessa!

Sinun tulisi aina olla varovainen, kun laitat laseja astianpesukoneen, sillä jos niillä ei ole tarpeeksi tilaa ympärillään, ne saattavat osua toisiinsa. Niin kauan kuin muistat tämän varotoimen, kristallilaseillasi ei pitäisi olla mitään hätää niille suunnitellussa pesuohjelmassa. Dartington Crystal suosittelee Finishia pesuaineeksi laseilleen, sillä se on riittävän tehokas ja hellävarainen kristallilaseille, vaikka niissä olisi vaikeitakin tahroja.

Astianpesukoneessa on tarpeeksi tilaa jalallisille laseille!

Tämä on helppo, vaikka kaikki eivät tiedä, että astianpesukoneen ylätasoa voi laskea useimmissa astianpesukoneissa, jolloin korkeammille laseille jää tarpeeksi tilaa. Näin jotkin lasit voidaan sijoittaa ylätasolle, jossa niille on runsaasti tilaa ja voit varmistua, että niistä tulee täydellisen puhtaita.

Astianpesukone pitää huolen laseistasi!

Sameat lasit oli aikoinaan yksi syistä, jonka takia ihmiset eivät laittaneet lasejaan astianpesukoneeseen. Sameutta laseissa aiheuttavat pienet molekyylit, joita kasaantuu lasin pinnalle pesun aikana, joten valo ei läpäise lasia normaalisti. Finish on kehittänyt uuden kaavan Shine & Protect tuotteisiinsa, joka aktivoituu pesun aikana ja auttaa suojaamaan lasisi ja varmistamaan, että ne hohtavan puhtaita pesun jälkeen. Vaikka tämä tapahtuu monille laseille niiden käytön aikana, voit välttyä siltä käyttämällä parhaita konepesuaineita.

Siinäpä ne tärkeimmät asiat olivatkin, jotka kannattaa muistaa, kun astianpesukone tekee töitä sinulle eikä päinvastoin. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää ja tyhjentää astianpesukone, jonka jälkeen olet vapaa käyttämään aikasi asioihin, jotka ovat tärkeitä elämässäsi!*

*Tuote ei suojaa iskuista johtuvia hajoamisia eikä entistä jo hajonneita tuotteita.