Puhdista astianpesukoneesi!

Olet siis siirtymässä uuteen asuntoon ja, hurraa, siellä on astianpesukone! Sinulla ei kuitenkaan ole aavistustakaan, kuinka kauan sen edellisestä käyttökerrasta on aikaa, tai kuinka hyvin se toimii. Tässä on muutamia yksinkertaisia toimia, joita kannattaa tehdä ennen sen käyttöä.

1. Aloita laittamalla konepesutabletti sen sisään ja käynnistä laite normaalilla pesuohjelmalla. Älä mene liian kauas, koska tämä pesun tarkoitus ei ole ainoastaan kaikista ummehtuneista hajuista eroon pääseminen ja koneen raikastaminen, mutta myös tarkistaa mahdolliset vuodot. Laita nyt Finish koneenpuhdistaja koneeseen ja käynnistä toinen sykli. Se poistaa kaiken jäljellä olevan rasvan ja kalkin ja jättää koneen täysin puhtaaksi ja raikkaan tuoksuiseksi.

2. Olettaen, että vuotoja, kolhuja tai helisevät osia, jotka edellyttäisivät korjaajan vierailua, ei ollut, odota laitteen jäähtymistä ja poista astiatasot, aterinkori ja suihkuvarret. Varmista, että suihkuvarsien reiät ovat puhtaat, jotta vesi pääsee liikkumaan vapaasti niiden läpi. Hammastikun avulla voit poistaa kaikki jäämät, jotka tukkivat niitä.

3. Täytä kulho kuumalla vedellä ja sekoita siihen vahvaa nestemäistä pesuainetta. Pyyhi koneen sisäpuoli ja kiinnitä erityistä huomiota luukkua ympäröiviin alueisiin, joihin kertyy ruokaa ja jätteitä. Käytä pumpulipuikkoa luukun tiivisteen pyyhkimiseen varmistaaksesi, että se todella on puhdas ja vesitiivis.

4. Tarkista vastus astianpesukoneen pohjalla, jonne jätevesi kerääntyy. Poista kaikki ruuantähteet. Tee sama suodattimelle ja aterinkorille, johon on voinut jäädä ruoan tähteitä. Saatat joutua käyttämään vanhaa hammasharjaa päästäksesi käsiksi kaikkiin nurkkiin ja kätköihin.

5. Välttääksesi kalkin muodostumista koneeseesi, lisää Finish astianpesukonesuolaa. Suola pehmentää vetää kovan veden alueilla, estäen paitsi kalkin muodostumista, mutta myös vesiviiruja laseissa ja astioissa. Vaihda suihkuvarret, tasot ja aterinkori.

6. Täytä huuhtelukirkasteella, joka ei ainoastaan auta estämään vesiviiruja laseissa ja astioissa, mutta huuhtoo niistä myös jäämät pois. Laita lopuksi koneenraikastaja astianpesukoneesi ylätasoon, jotta tuoksu olisi aina puhdas ja raikas, kun avaat luukun.

7. Käytä tilaisuus hyväksesi ja pyyhi astianpesukoneesi myös ulkopuolelta kostealla liinalla.