Parhaat asiat astianpesukoneen käytössä

Puhtaammista mukeista säröilevän ja vaurioituneen ihon välttämiseen, kuusi kotitaloutta Iso-Britanniasta kertoo, miksi he eivät todellakaan pärjäisi ilman astianpesukonettaan...

"Olemme kotitalous, jossa juodaan paljon teetä – työskentelemme mieheni kanssa kotoa käsin, joten vedenkeitin kiehuu melkein tunneittain. Vihaan teen juomista värjäytyneestä mukista ja jos ne tulevat suoraan astianpesukoneesta, minun ei yleensä tarvitse!

Dawn Stevens, kuvittaja - Hove

Nopea fakta: Älä ole huolissasi mukien pesemisestä ennen niiden laittamista astianpesukoneeseen. Valkaisuaine ja pesuaineen puhdistusentsyymit ovat tehtäviensä tasalla – esihuuhtelu hukkaa vain aikaa ja vettä.

"Minulla on kolmevuotias poika ja kuusiviikkoinen tytär ja pidän todella siitä, että Samin kulhot, mukit ja ruokailuvälineet voivat tulla ulos astianpesukoneesta yhtä puhtaina, kuin Annabelin pullot sterilointilaitteesta. Se on yksi huolehdittava asia vähemmän hyvin kiireisenä päivänä."

Ellie Douglas, kahden lapsen äiti - North London

Nopea fakta: Kun vauva on kuusi kuukautta vanha, pullot ja ruokailuvälineet voidaan pestä astianpesukoneessa sterilointilaitteen sijaan – varmista vain, että kaikki ovat konepesun kestäviä.

http://www.madeformums.com/baby/can-you-use-a-dishwasher-instead-of-a-steriliser/11691.html

"Pidän siitä, että voin laittaa koirani ruokakupin astianpesukoneeseen, jossa se puhdistuu paljon tiskausta korkeammassa lämpötilassa. Se tarkoittaa sitä, että sen ei koskaan tarvitse mennä pesualtaamme tai tiskirättiemme lähelle, jota olen aina pitänyt erittäin epähygieenisenä."

Helen Jenkins, lakimies - St Albans

Nopea fakta: Monien nykyaikaisten astianpesukoneiden pesuohjelmat ovat tarpeeksi kuumia lohen kypsentämiseen! Katso miten, klikkaamalla tästä.

"Minulla on kosketusihottumaa ja kuuman veden ja pesuaineen yhdistelmä todella pahentaa käsieni ihoa - niistä tulee punaiset ja kipeät lähes välittömästi. Astianpesukoneen täyttäminen on paljon ihoystävällisempi vaihtoehto."

Peter Western, supermarketin esimies - Oswestry

Nopea fakta: Konetiskiaineet ovat emäksisempiä kuin tiskiaineet, mikä tarkoittaa erittäin tehokasta puhdistusta käsiä vahingoittamatta!

"Se on auttanut minua opettamaan nelivuotiaita kaksosiani auttamaan astioiden kanssa perheaterioiden jälkeen. Olisi epärealistista odottaa niiden peseytyvän, mutta he voivat laittaa lautasensa ja kuppinsa astianpesukoneeseen, kun olemme lopettaneet syömisen."

Karen Daniels, kaksosten äiti - Farnborough

Nopea fakta: Laboratoriotesteissä astianpesukoneen todettiin vievän 59 minuuttia pesuun ja kuivaukseen, verrattuna 9 minuuttiin, joka menee koneen täyttämiseen ja purkamiseen (Intertek 2010).

"Niveltulehdus käsissäni tarkoittaa, että sormet ovat usein hyvin jäykät ja minun on vaikea pestä aterimia perusteellisesti ja pitää kiinni liukkaista laseista, kun ne ovat märkiä ja saippuaisia pesualtaassa. Mielestäni kaikki on niin paljon helpompi laittaa astianpesukoneeseen. "

Evelyn Morphew, eläköitynyt opettaja - Winchester

Lisää siitä, miksi astianpesukoneesi on olennainen osa kotitaloutta, katso uusien omistajien videotarinoita täällä.