Nopein tapa täyttää astianpesukone

Kaikki täyttävät astianpesukoneensa eri tavalla, jotkut saattavat laittaa astiat kauniisiin riveihin, toiset taas aloittavat täyttämisen koneen etuosasta, joka saattaa turhauttaa toisia. Me Finishillä olemme sitä mieltä, että sen täyttämiseen on olemassa oikea tapa. Meidän ideamme yhdistettynä parhaaseen konetiskiaineeseen (Finish, tietenkin) tarkoittaa sitä, että astiasi säihkyvät ja ne on huomattavasti helpompi ottaa pois koneesta.  

 

Astiat pohjalle, lasit ylös

Se voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta täyttäessäsi astianpesukonetta nopeasti, sinun pitää laittaa oikeat asiat oikeisiin paikkoihin.

  • Sääntö on, että lasit pitäisi asettaa ylätasolle väärin päin.
    • Juoma- ja viinilasit mahtuvat melko helposti, mutta korkeampien lasien, kuten tuoppien kanssa voi olla haasteita. Ne voi laittaa alatasolle.
    • Jos viinilasisi eivät pysy tuvallisesti pystyssä, astianpesukoneessasi saattaa olla niille suunnitellut tuet, jotka pitävät ne paikoillaan.
  • Lautaset pitäisi laittaa alatasolle niille suunniteltuihin telineisiin ja aloita täyttäminen takaa, jotta täyttäminen olisi mahdollisimman tehokasta. Suuremmat lautaset kannattaa asettaa sivuille tai taakse, jotta vesi kiertäisi mahdollisimman hyvin.
  • Suuremmat astiat ja ottimet, kuten kauhat, annostelu lusikat ja lastat olisi hyvä laittaa ylätasolle vaakatasoon, jotta ne puhdistuisivat paremmin ja ne on helpompi poistaa koneesta. 

Älä esipese

Yksi nopeimmista tavoista täyttää astianpesukone on kaapia lautaselle jääneet ruoantähteet roskakoriin. Se pitää astianpesukoneesi suodattimet puhtaana ruoantähteistä, säästää vettä ja energiaa.

 

Kiinnitä huomiota kulhoihin

Kulhot, jotka on kasattu toistensa päälle estävät kunnollisen pesun, sillä ne voivat veden pääsyn muihin astioihin. Aseta kulhot väärin päin vain toistensa viereen, mutta älä laita niitä satunnaisesti pienten lautasten läheisyyteen.

 

Kultainen sääntö

Jos astianpesukoneen suuttimilla ei ole suoraa reittiä astioiden likaisiin osiin, astiasi jäävät luultavasti likaisiksi. Meidän tärkein vinkkimme onkin se, että vaikka täyttäisit astianpesukoneesi nopeasti, älä laita sinne liian paljon astioita. Jos kone on liian täynnä, astiat eivät välttämättä tule täysin puhtaaksi ja joudut pesemään ne uudelleen, joka hidastaa sinua huomattavasti.