Miten saat kaiken irti astianpesukoneestasi

Tietämällä, miten saat kaiken irti astianpesukoneestasi, on puolet taistelusta puhtaiden ja säihkyvien astioiden saamiseksi. Toinen puoli on tietojen siirtäminen käytäntöön. Voimme auttaa, sillä olemme Finish ja tiedämme tällaisista asioista. Se vaatii vain vähän hoitoa, ja muutaman mahtavan tuotteen.

Valmistelu

Kun astianpesukone valmistellaan pesuun, emme oikeastaan tarkoita astioita! Raaputa pois kaikki suuret ruoan tähteet astioistasi biojätteeseen, ja aseta ne astianpesukoneen alatasolle. On helpoin aloittaa suuremmilla lautasilla ja laittaa pienemmät eteen. Helppoa! Nyt vain valitset pesun, joka on mielestäsi paras - tehokkaampi pesu paistoastioille ja muille rasvaisille astioille, ja hellävaraisempi laseille on yleensä turvallinen neuvo, mutta astianpesukoneesi valmistajalla on yleensä yksilöllisemmät ohjeet astianpesukoneelle. Valinnan jälkeen laita konetiskitabletti astianpesukoneeseesi ja sulje luukku.

Pesu

Tämä on täysin kiinni astianpesukoneesta. Anna sen tehdä temppunsa, se tekee raskasta työtä puolestasi. Itse asiassa, nyt voisi olla hyvä aika puhdistaa pölyt astiakaapeista, pöytätasoilta ja laatikoista missä säilytät astioitasi, auttaaksesi pitämään astiasi puhtaina pesun jälkeen.

Jälkihoito

Joten, kun olet tyhjentänyt astianpesukoneen ja laittanut kaiken paikalleen, saatat ajatella olevasi valmis. Useimmissa tapauksissa olisit oikeassa, mutta suosittelemme pesemään astianpesukoneen Finish koneenpuhdistajalla joka kuukausi. Finish koneenpuhdistaja auttaa puhdistamaan näkymättömiä, mutta elintärkeitä osia, poistaen niihin kerääntynyttä rasvaa ja kalkkia.

Mielenrauha

Kun jätät täyden koneellisen astioita humisemaan astianpesukoneeseesi tietäen, että astioistasi voi tulla kiiltäviä ja puhtaita, ja että niillä on suojaa pesuohjelman jälkeenkin, tiedät hyödyntäväsi aikasi parhaiten – sinun ei tarvitse enää huuhdella tai tiskata astioitasi erikseen tiskialtaassa.  Astianpesukoneen käyttö on helppoa, laita astianpesukoneeseesi Finish konetiskitabletti, valitse ohjelma ja sulje luukku. Nyt voit mennä ulos ja nauttia!

Rakasta astianpesukonettasi. Valitse Finish.