Miten astianpesukone säästää aikaasi rahan lisäksi

Erityiset ateriat ystävien ja perheen kanssa antavat tilaisuuden hellyyden osoittamiseen ja antautumiseen hyvän ruoan ja keskustelun vietäväksi.

Kuitenkaan ei ole mitään vastaavaa, kuin likaisten astiakasojen kohtaaminen sen jälkeen, kun kaikki ovat lähteneet koteihinsa ihanan aterian jälkeen.

Oli kyse kahden hengen ateriasta keskellä viikkoa tai runsaasta sunnuntailounaasta, käsin pesu syö arvokasta aikaa ja tutkimusten mukaan käytämme noin 4 tuntia viikossa pesualtaan ääressä. Tiskivuorot voivat myös laukaista epäsopua perheessä – väitteet voivat kärjistyä nopeasti ja tavallisesti rauhantekijät käyvät töihin palauttaakseen harmonian. Anna astianpesukoneen liuottaa jännitystä rasvan ja lian lisäksi. Laboratorio tutkimus paljastaa sen vievän vain yhdeksän minuuttia per pesu täyttää ja purkaa astiat astianpesukoneeseen, verrattuna 60 minuuttiin, joka menee, jos peset ja kuivaat täyden koneellisen käsin, jättäen sinulle enemmän aikaa rentoutumiseen tai jonkin tuottavamman tekemiseen.

Vihreämpi, puhtaampi ja halvempi vaihtoehto  

Astianpesukoneesi käyttäminen tarkoittaa myös vähempää syyllisyyttä ympäristövaikutuksista. Astianpesukone käyttää keskimäärin 12 litraa vettä pesukertaa kohden, käyttämällä ja kuumentamalla ainoastaan tarvittavan määrän (energiakustannusten ollessa vain noin 20 senttiä pesukerralta). Saman lautasmäärän peseminen käsin veisi 49 litraa vettä kirjaimellisesti kaadettuna viemäriin. Käyttämällä astianpesukonetta saat myös puhtaampia astioita - ne tekevät nopeaa työtä bakteerien ja ruoanjäämien kanssa, koska ne pesevät tyypillisesti 55 ja 75 °C välillä. Vertailun vuoksi keskimääräinen kuuma vesi hanasta on 50 °C.

Parasta mielenrauhalle

Astianpesukoneen käytön lisähyöty kiireisille kotitalouksille on myös se, että et tiskaa samassa pesualtaassa, jota olet käyttänyt mutaisten kenkien puhdistamiseen tai lemmikkieläinten ruokakuppien huuhtelemiseen. Jotkut bakteereita, joita lemmikit kantavat, kuten salmonella ja stafylokokit, voivat aiheuttaa ihmisille infektioita - puhdista ja desinfioi lemmikkisi kulhot säännöllisesti erillisellä liinalla pesualtaan ulkopuolella.

Kaiken kaikkiaan astianpesukoneellasi on tärkeä rooli perheesi hyvinvoinnille, oli se sitten terveyden ja vapaa-ajan turvaaminen, toimiminen perheen rauhanturvaajana tai ympäristön huomioiminen. uskottavuutensa ympäristön mestari.

Keittiössä on olemassa niin paljon muutakin oleellista, kuin siistit astiat, johon olemme oppineet luottamaan!