Mistä likaiset tiskisi tulevat?

Nöyriltä lautasilta on tarjoiltu aterioita satoja, ellei tuhansia vuosia, ja käytät niitä todennäköisesti noin kolme kertaa päiväsi aikana! Aamiaisesta, lounaaseen, illalliseen ja välipaloihin, lautanen on yksi maailman tunnetuimpia esineitä, mutta myös jatkuva muistutus, että on olemassa aina jotain, jota puhdistaa.

Puhdas lautanen

Kattaen kaikki koot, muodot ja materiaalit, jotka tekevät lautasesta sen, mikä se on, lautaset valmistetaan tavallisesti keramiikasta, kuten posliinista, luuposliinista ja kivestä, mutta ne voivat myös olla muovia, metallia tai lasia. Pöydässäsi olevat lautaset ovat eri erikokoisia riippuen niiden käyttötarkoituksesta. Niihin voi kuulua lounaslautaset, illallislautaset ja myös koristeelliset lautaset.

Päivä lautasen elämää

Vaikka ruokavaliot voivat vaihtelevat valtavasti maittain, kaupungeittain ja ihmisten välillä, yleensä päivittäin nautitaan kolme ateriaa päivässä, joita joskus täydennetään välipaloilla ruokavaliosta riippuen. Kaikki kolme ateriaa voi jättää paljon siivottavaa aina paahtoleivän muruista hunajaan, luumumehuun ja perunoihin. Neljä lautasta päivässä per henkilö voi johtaa tiskivuoreen, mutta onneksi Finish konepesutablettien avulla voit ratkaista likaisten astioiden ongelman, kunhan vain jätät työn astianpesukoneellesi.

Mukavasti kotona

Asianmukaisesti säilytettynä ja pinottuna astiakaappiin, niille ei voi tapahtua mitään väärää. Mutta kun ne otetaan käyttöön aterioille, tapahtumiin tai vain nopeaan yöpalaan ennen nukkumaan menoa, voi lautasia likaantua useampiakin. Astioita voi kasaantua monissa tilanteissa – kokouksessa, jossa tarjotaan aamiaista, jaetut napostelulautaset tai kulhot juhlissa, joissa on pikkupurtavaa. Ainakin yksi asia yhdistää niitä, nimittäin ruoka!

Lautasten pitäminen puhtaana

Kaikki, mitä lautasesi tarvitsevat on pesu Finish astianpesuaineella. Parhaalla astianpesuaineellamme, Finish Shine and Protectilla, lautasistasi tulee puhtaita. Kun laitat astiasi astianpesukoneeseen, yritä laittaa suuremmat esineet taakse ja aseta pienet lautaset eteen. Tämä helpottaa sekä niiden poistoa ja sijoittelua, mutta myös auttaa astianpesukonettasi puhdistamaan tiskisi tasaisesti.

Kaikki tiskit. Joka kerta.