Miksi huuhtelukirkaste voi tehostaa pesutehoa?

Astianpesukoneen käyttö pitäisi olla yksi helpoimmista kotitöistä, joita sinun täytyy tehdä. Ainoa haaste tässä yksinkertaisessa asiassa kuitenkin on koneen vedensuihkutus, joka jättää astioihin jäämiä. Se ei ole kiinni astianpesukoneen suorituskyvystä, sillä se on vain sivuvaikutus, jonka veden haihdutinlaitteisto jättää jälkeensä ja joka on täysin vältettävissä. Joten, älä huoli äläkä tuhlaa aikaasi ja vettä toiseen pesuun. Jos haluat ottaa astiasi suoraan astianpesukoneesta ruokapöytään, tarvitset vain huuhtelukirkastetta.

Huuhtelukirkaste

Kun astiasi eivät ole pesun jälkeen ihan niin säihkyviä, kun haluaisit niiden olevan, se ei tarkoita niiden olevan likaisia. Pesun aikana astianpesukoneessa kiertää veden mukana hiukkasia, jotka ovat irronneet pesun aikana astioista ja niissä olevista ruoan tähteistä laskeutuen lopulta astioiden lasien ja ruokailuvälineiden pinnalle. Huuhteluvaiheen aikana astianpesukone vapauttaa huuhtelukirkastetta, joka suojaa pestäviä astioita tältä lialta. Huuhtelukirkaste tekee suojaavan kerroksen astioiden pinnalla, estää lian ja mineraalien tarttumisen ja puhdistaa astiat säihkyviksi jo ensimmäisellä kerralla.

Finish Huuhtelukirkasteessa on ainesosa, joka vähentää pintajännitystä veden ja lasin välillä varmistaen sen, että veden haihtuessa astioiden pintaan ei jää mitään jäämiä.

Lasiastioilla ei ole normaalisti tarpeeksi aikaa kuivua, sillä astianpesukoneen lämpötila putoaa nopeasti ohjelman päätyttyä. Huuhtelukirkaste hajoaa pisaroiksi, jotka laskeutuvat astioiden päälle ja nopeuttaa niiden kuivumista, poistaa rasvan sekä muut mahdolliset jäämät.

Säihkyvän lopputuloksen lisäksi huuhtelukirkaste varmistaa sen, että aikaasi säästävä astianpesukone todella tekee niin. Viimeisen lämmitetyn syklin aikana, jolloin huuhtelukirkasteen ainesosat leviävät veden mukana laseihin ja astioihin tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse kuivata yhtäkään astiaa käsin pesun jälkeen, jolloin sinun tarvitsee muistaa yksi asia vähemmän.

Nyt siis tiedät huuhtelukirkasteen tehon! Pesu ja kuivaus pitäisi olla astianpesukoneen tehtäviä, joten sinun tarvitsee vain lisätä huuhtekirkastetta astianpesukoneeseesi saadaksesi säihkyviä ja kuivia astioita. Säästä vettä, itseäsi, ja mikä tärkeintä, aikaa - koska loppujen lopuksi siitähän tässä on kyse, eikö olekin?