Mikä tekee astianpesukonesuolasta niin tehokkaan?

Suola on olennainen osa ruoanlaittoa, sillä sen natriumpitoisuus tehostaa makuja ja se voi merkitä eroa mauttoman ja herkullisen välillä. Suolan hyödyt ulottuvat kauas ohi ruoanlaiton aina astianpesuun asti. Käyttäessäsi Finish Astianpesukonesuolaa koneesi toimii optimaalisella suorituskyvyllä ja astiasi ovat uuden näköisiä pesun jälkeen. Ajatus suolan laittamisesta astianpesukoneeseesi saattaa tuntua hieman oudolta, joten olemme koonneet listan astianpesukonesuolan faktoista, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miksi se on niin tärkeää.

 

  1. Astianpesukonesuola on natriumkloridia, samaa kemikaalia, jota meressä ja pöytäsuolassa on. Näitä ei kuitenkaan voi korvata, koska astianpesukonesuola ei sisällä mitään hivenaineita, joita muissa suoloissa on, sillä ne voivat kovettaa vettä ja vahingoittaa astianpesukonetta.
  2. Astianpesukonesuola ei vaikuta itse koneen sisällä, vaan se kulkee vedenpehmentimen läpi ennen huuhtoutumistaan likaveden mukana pois.
  3. Astianpesukonesuola toimii siten, että sen sisältämä natrium houkuttelee itseensä magnesium ja kalsium-ioneja, jotka aiheuttavat kovaa vettä, eikä päästä niitä astianpesukoneen sisään.
  4. Astianpesukonesuola on paljon suurempi rakeista, kuin tavallinen suola, joka auttaa sitä liukenemaan hitaasti. Jos rakeet olisivat hienompia, ne saattaisivat tukkia vedenpehmentimen.
  5. Astianpesukonesuola sisältää erityisiä paakkuuntumisenestoaineita sen varmistamiseksi, että kun suola kastuu, siitä ei tule kiinteää massaa, joka tukkisi vedenpehmentimen. Samaa et voisi tehdä tavallisella suolalla!

 

Käyttääksesi astianpesukonesuolaa, etsi vedenpehmennin, joka on yleensä astianpesukoneen pohjassa. Avaa tulppa ja täytä se astianpesuainesuolalla. Jos säiliö on täynnä vettä, voit silti täyttää sen suolalla, koska se syrjäyttää siellä olevan veden. Suolasta tulee käytössä suolaliuosta, joten sen ei tarvitse olla kuivaa. Useimmissa vedenpehmentimissä on mahdollista säätää veden kovuutta, joten varmista, että se on säädetty oikein, jotta saat täydellisen puhdasta. Voit ottaa selvää veden kovuudesta oman alueesi vesilaitokselta. Astianpesukonesuola tulisi vaihtaa noin kerran kuussa. 

Niin hullulta kuin se saattaakin tuntua, näin voit parantaa suolalla ateriaasi, mutta myös astianpesua. Pidä astianpesukoneessasi Finish Astianpesukonesuolaa varmistaaksesi, että mikä tahansa veden kovuus on, astiat tulevat ulos puhtaina ja säihkyvinä.