Merkit, jotka kertovat astianpesukoneesi kaipaavan puhdistusta

Aina silloin tällöin saatat ajatella, että astianpesukoneesi tarvitsee kunnollista puhdistusta. Ruoantähteiden jäämisestä koneen alaosan suodattimeen pesun jälkeen vapautuvaan outoon hajuun ja astioihin, jotka eivät ole täysin puhtaita pesun jälkeen, on olemassa monia merkkejä, jotka saattavat vaatia huomiota. Yleensä astianpesukone tulisi käyttää tyhjänä Finish koneenpuhdistajan kanssa kuukausittain varmistaaksesi astianpesukoneen toimivuuden. Selvitä syyt alta.

Merkit

On olemassa useita yleisiä merkkejä siitä, jotka kertovat astianpesukoneesi olevan hieman tavallista likaisempi ja että se voi vaatia puhdistusta.

  • Epämiellyttävä haju
  • Suodattimeen kertyneet ruoantähteet
  • Aterimet tai astiat jäävät likaisiksi
  • Koneen sisällä on ruostetta
  • Koneen suohkuvarressa on ruoantähteitä

On muitakin vähemmän ilmeisiä merkkejä, koska usein rasva ja kalkki voi kerääntyä koneen elintärkeisiin osiin, jotka ovat piilossa. Kaikista näistä pääsee kuitenkin eroon kunnollisella puhdistuksella

Mitä tehdä, jos havaitset oireita?

Jos havaitset joitakin näistä oireista, ratkaisu on varsin yksinkertainen: Finish koneenpuhdistaja. Käynnistät vain astianpesukoneen tyhjänä koneenpuhdistajan kanssa seuraamalla pakkauksen ohjeita, ja voila! Sekä koneen pinta, että ne astianpesukoneesi näkymättömien osien pitäisi hyötyä puhdistuksesta.

Muutama muu vinkki

Vaikka se kattaa kaiken astianpesukoneesi sisällä, koneenpuhdistaja ei pääse käsiksi joihinkin osiin, kuten luukkuun (ja kumiin, joka ympäröi sitä) ja painikkeisiin. Pese ne puhtaaksi liinalla ja kuumalla saippuavedellä saadaksesi niistä yhtä puhtaita, kuin koneen sisus. Painikkeet ja luukku ovat ainoat kohdat, jotka sinun täytyy puhdistaa koneenpuhdistajan hoitaessa loput.

Älä odota liian kauaa!

On tärkeää puhdistaa astianpesukone säännöllisesti, koska se estää tukokset ja mahdolliset ongelmat kalkin kanssa rutiinilla.

Rakasta astianpesukonettasi. Valitse Finish.