Kuka puhdistaa puhdistajan?

Oletko koskaan ajatellut, miten monia astioita, laseja ja keittiövälineitä astianpesukone puhdistaa vuoden aikana? Kahden tai kolmen aterian syöminen kotona voi täyttää perheen astianpesukoneen jo päivässä ja kun ajattelee loppuja 364 päivää vuodessa, on astianpesukoneen tekemä työn määrä hämmästyttävä puhumattakaan juhlista, illallisista ja muista tiskeistä. Keskimääräisen perheen astianpesukone puhdistaa yli 8000 likaista astiaa, mutta oletko koskaan ajatellut, kuka puhdistaa puhdistajan? Ehkä olet, mutta jos et, niin et ehkä ymmärrä astianpesukoneesi kunnollisen puhdistuksen tarvetta.

Mitä?

Aivan oikein, on oikeastaan melko tärkeää pitää astianpesukone puhtaana, jotta kaikki voi toimia tehokkaammin. Tarkoitamme tällä sitä, että ruoantähteet voivat päätyä suihkuvarteen ja rasvaa ja kalkkia voi kerääntyä näkymättömiin, mutta elintärkeisiin osiin astianpesukoneessasi. Koneenpuhdistajalla pääset niistä eroon, kun se puhdistaa koneen jättäen kiiltäväksi - aivan kuten astianpesuaine tekee laseillesi. Se on loistava tapa pitää astianpesukone puhtaana vaivattomasti.

Miksi?

Astianpesukoneen pitäminen hyvin puhdistavana voi riippua siitä, mitä putkissa on piilossa. Joskus saatat nähdä ruoanpalan roikkuvan suihkuvarresta tai koneen alaosan suodattimessa. Ajan mittaan tällaiset hiukkaset, samoin kuin paljon pienemmät hiukkaset, jotka jättävät rasvajäämiä, täytyy puhdistaa pois. Kalkki on ehkä suurin ongelma, koska se voi aiheuttaa ongelmia sekä astianpesukoneen osille, sekä jättää kalkkijäämiä muutoin säihkyviin laseihin ja astioihin, jos sitä ei puhdisteta.

Miten?

Finish koneenpuhdistajalla tietenkin. Finish koneenpuhdistaja poistaa rasvan ja kalkin jättäen koneen puhtaaksi ja miellyttävän tuoksuiseksi! Ja puhdas astianpesukone merkitsee puhtaampia astioitakin. Sinun tarvitsee vain poistaa tarra pullon päältä, aseta se tukevasti ylösalaisin, ja käynnistä astianpesukone mahdollisimman kuumalla pesuohjelmalla.

Rakasta astianpesukonettasi. Valitse Finish.