Käsin tiskaaminen vai konepesu?

Käsin tiskaaminen vai konepesu?

Joskus laitat astioita astianpesukoneeseen, mutta joskus on vain helpompi pestä astiat käsin – vai onko? Astianpesukone helpottaa elämää, sillä voit käyttää kaikkia ihania astioita huolehtimatta niiden pesusta. Tiedämme, että ratkaisu, joka auttaa sinua eniten on juuri se, jota ajattelet vähiten. Teimmekin listan asioista, joissa hyödyt astianpesukonetta käyttämällä.

Rahan säästäminen

On yleinen harhaluulo, että käsin tiskaaminen säästää rahaa. Asia ei ole näin. Astianpesukone uusiokäyttää osan pesuvedestä, joten vettä ei valu koko ajan hukkaan. Keskiverto kone käyttää vain noin 12 litraa vettä. Säästät siis vesilaskussa että lämmityskuluissa astianpesukonetta käyttämällä.

Ajan säästäminen

Kukkuraisen tiskivuoren – keittiövälineiden, patojen, pannujen ja lautasten – peseminen käsin voi viedä jopa yli tunnin. Vaikkakin astianpesukone saattaa viedä kauemmin (pesuohjelmasta riippuen), ainut aika, jonka oikeasti työskentelet, on koneen täyttäminen ja tyhjentäminen. Tämä vie yleensä noin yhdeksän minuuttia. Ero on siis huomattava.

Astioista huolehtiminen

Jokainen varmasti tietää tunteen, kun lautanen lipeää kädestä tai tippuu tiskipöydältä ja hajoaa lattialle. Tämä on todella turhauttavaa ja sama koskee myös laseja ja muita keittiötarvikkeita. Astianpesukone huolehtii tästä ongelmasta, sillä siinä astiat pysyvät turvassa koko pesun ajan ja lopuksi kone kuivaa astiat, mikä ehkäisee lipsumisen! Astianpesukone voikin säästää sinulta monta lasia ajan kanssa, kunhan säilytät niitä huolellisesti.

Parempaa puhtautta

Pyyhkäisy sienellä ei ole sama, kuin pitkä pesuohjelma parhaiden pesuaineiden ja kuuman veden kanssa. Astianpesukoneissa on tehokkaita pesuratkaisuja, kun taas käsin tiskaaminen saattaa olla tehotonta. Tee astianpesusta helpompaa, puhtaampaa ja parempaa astianpesukoneella ja Finishin konetiskitableteilla.

Kaikki tiskit. Joka kerta.

Rakasta astianpesukonettasi. Valitse Finish.