Astianpesukoneen tarina

Olet siis asentanut astianpesukoneesi ja ensimmäiset kattilat, pannut ja lasit ovat valmiita lastattavaksi. Sinun pitäisi olla kiitollinen, että tämä, eräs ahkerimmin työskentelevistä laitteista on täällä jatkamassa siitä, mihin jäit astianpesusi kanssa!

Jokainen pesuohjelma käy taistelua rasvaa ja likaa vastaan. Poistaen ruoanjäämiä kiinni palaneista padoista ja pannuista, öljyisistä kulhoista, sekä lautasista ja laseista, jotka ovat päällystetty tahmeilla sokerijäämillä. Astianpesukone ei ainoastaan tee meille kaikkea liotusta, puhdistusta ja pesua, mutta se myös jättää kaikki meidän astiat säihkyviksi ja kuiviksi, kuin mitään ei olisi ikinä tapahtunutkaan.

…ja sinun ei juuri tarvitse laittaa tikkua ristiin.

Ajan kuluessa astianpesukoneesi saa luottamuksesi. Nyt, sen sijaan, että vain täyttäisit sen raskailla, hyvin likaisilla astioilla, joita käytit tehdessäsi pataa perheellesi eilisiltana, se voi puhdistaa melkein kaikki keittiövälineesi, kuten herkät lasit, joita säästät ”erityisvieraille”. Varmista kuitenkin aina, että keittiövälineet, joita käytät, ovat konepesun kestäviä.

Esimerkiksi Finish huuhtelukirkastetta tulisi käyttää säännöllisesti jäämien huuhtelemiseksi pois, kuivumisen nopeuttamiseksi, vesiviirujen välttämiseksi ja saadaksesi kaikki lasit hohtavan kirkkaiksi!

Kuten kaiken muunkin kanssa, on tärkeä käyttää oikeita tuotteita, jotta laite tuottaisi parhaita tuloksia. Finishillä on erilaisia tuotteita, jotka ovat erityisesti suunniteltu puhdistamaan ja suojaamaan kaikkia keittiövälineitäsi ja jotka ovat testattu ja joita johtavat astianpesukonevalmistajat suosittelevat.

Joten, käytitpä astianpesukonettasi päästäksesi eroon astiaan jääneestä poltetusta vanukkaasta, saadaksesi laseistasi loistavia ilman harmaantumista tai auttaaksesi poistamaan valkoiset täplät ruokailuvälineistäsi, valitse Finish tuote, joka sopii sinulle.

Sinun ei enää tarvitse huolehtia harmaantuneista laseista tai päivällisastiaston ruokajäämistä!

Yksi asia, jonka ihmiset kuitenkin usein unohtavat, on se, että sinun täytyy puhdistaa myös astianpesukonettasi silloin tällöin. Saatat toki käyttää parhaita tuotteita, mutta se silti tarvitsee hieman enemmän huomiota aika ajoin. Sinun täytyy poistaa ja puhdistaa suodatin ja Finish koneenpuhdistajalla autat estämään kalkki- ja rasvakertymiä. Se jopa varmistaa, että osat kuten suihkuvarret ja suuttimet eivät tukkeudu ruoka- ja likajäämistä.

Se on hyvin yksinkertainen prosessi, joka auttaa ylläpitämään astianpesukoneen parhaimmillaan. Se tulee olemaan kuin päivä, jolloin ostit sen ja kuka ei haluaisi sitä? Tämä on paljon helpompi ratkaisu, kuin antaa astianpesukoneen kokea ongelmia, ja mikä pahinta - sinun pitäisi tiskata itse!