Finish Koneenpuhdistaja: Huolenpitoa astianpesukoneellesi

"Jos pidät huolta kodinkoneistasi, niin ne pitävät huolta sinusta" on melko yleinen ajatus. Mutta on tärkeä muistaa tämä neuvo kun huolehdit kodinkoneistasi ja ylipäätään kaikista asioista elämässä. Kuten useimpien kodinkoneiden kanssa keittiössäsi, hellasta jääkaappiin, ne kaikki tarvitsevat aika ajoin puhdistusta sekä sisä- että ulkopuolelta.

Kun kyseessä on astianpesukone, tämä on erityisen tärkeää, koska astianpesukoneen siisteys vaikuttaa suoraan lautasten ja lasien puhtauteen josta syöt ja juot.

Rasva ja kalkki tukkivat helposti astianpesukoneesi putket, sekä häiritsevät veden kulkua. Astianpesukoneesi voi myös alkaa haista ja pesulämpötila voi jäädä saavuttamatta, mikäli sitä ei puhdisteta säännöllisesti. On suositeltavaa, että koneenpuhdistajaa käytettäisiin kerran kuussa, jotta epäpuhtauksia ja kalkkisaostumia ei pääsisi syntymään, joka varmistaisi astianpesukoneesi optimaalisen suorituskyvyn. Finish Koneenpuhdistaja toimii myös paremmin kuin tavallinen pesukonesuola!

Me Finishillä haluamme auttaa sinua tämän vaikean asian kanssa, sillä jotkin koneesi tärkeimmät osat ovat vaikeimpia puhdistaa. Ymmärrämme myös, että mitä helpompi sinun on puhdistaa astianpesukoneesi, sitä todennäköisemmin se pysyy mahdollisimman puhtaana. Meiltä kysytään usein Finish Koneenpuhdistajasta ja siitä, miten se toimii parhaiten. Joten tässä on muutama hyödyllinen vinkki, joiden avulla se sujuu mahdollisimman helposti.  

 

Kun käytät Finish Koneenpuhdistajaa:

  • Varmista, että astianpesukoneesi on tyhjä, äläkä käytä mitään konetiskiainetta.
  • Aseta pullo väärinpäin ja pidä korkki kiinni siinä (poista kuitenkin tarra pullosta).
  • Sulje astianpesukoneen luukku ja käynnistä se mahdollisimman kuumalla ohjelmalla.
  • Kun ohjelma on päättynyt, poista pullo, laita se kierrätykseen ja käytä astianpesukonettasi huoletta tiedostaen, että se toimii taas optimaalisella suorituskyvyllä.
  • Toista noin kuukauden välein, mikäli käytät astianpesukonettasi säännöllisesti.

Toivomme, että tämä vastaa koneenpuhdistajaa koskeviin kysymyksiin ja siihen, miksi astianpesukoneesi on tärkeä pitää puhtaana. Pieni sijoitus aikaasi kerran kuukaudessa pitää astianpesukoneesi suorituskyvyn optimaalisena, astiasi puhtaana ja voit käyttää aikasi johonkin tärkeämpään.