Finish Astianpesukonesuolan edut

Voi olla hyvin turhauttavaa avata astianpesukoneesi ja huomata, että astiat eivät olekaan täysin puhtaita. Veden jättämät jäljet ja kalkkitahrat ovat yleisiä ongelmia, joita saattaa esiintyä ajoittain astinpesukoneissa. Niihin on kuitenkin helppo ratkaisu Finish Astianpesukonesuolan muodossa. Astianpesukonesuola voi ehkäistä niiden syntyä pehmentämällä vettä ja vähentämällä kalkkia. Tämä opas käy läpi astianpesukonesuolan hyötyjä ja sitä, miten se voi parantaa astianpesukoneesi tehoa pitkällä aikavälillä.

 

Estää kalkkisaostumia

Finish astianpesukonesuolan suurin hyöty on, että se estää kalkkisaostumien syntyä pehmentämällä veden sen virratessa puhdistuskammioon. Veden kovuus riippuu asuinpaikastasi ja sillä voi olla suuri vaikutus pesuaineen suorituskykyyn. Jos asut kovan veden alueella, vesi voi aiheuttaa kalkkisaostumia, jotka voivat lopulta tukkia vesisuihkun ja vaikuttaa lämmitysvastuksiin. Käyttämällä astianpesukonesuolaa, vesi pehmenee ja tukoksista ei todennäköisesti tule ongelmaa. 

 

Ei enää laikkuja ja vesiviiruja

Laikuista ja vesiviiruista voi tulla pysyvä ongelma ilman Finish astianpesukoneensuolaa. Niitä jää astioihin kun vesi on kovempaa, jonka takia pesuaine ei toimi yhtä tehokkaasti. Koska astianpesukonesuola pehmentää tehokkaasti vettä, kalkkijäämiä ei kerry astianpesukoneeseesi ja astiasi pysyvät puhtaana.

 

Miten käytät sitä

Astianpesukonesuolaa on lisättävä sille tarkoitettuun lokeroon, joka löytyy yleensä astianpesukoneen pohjasta, mutta oikea paikka kannattaa myös varmistaa valmistajan ohjeista. Laita Finish astianpesukoneensuola lokeroon ja varmista ohjeista tarvittava määrä. Muista lisätä sitä säännöllisesti, jos huomaat, että se on vähissä.