Leipurin työkalupakki

Ellet ole kokenut leipuri, monimutkaisten reseptien lukeminen ja se, että pääset kotiin vain tajutaksesi, että sinulla ei ole mitään reseptiin ainesosia saattaa joskus olla turhauttavaa. On olemassa lukematon määrä hupputeknologian laitteita ja keittiövälineitä räätälöityine toimintoineen, mutta mihin niistä kannattaa sijoittaa?

Seuraavaksi esittelemme muutamia perustarvikkeita joita tarvitset aloittaaksesi leipomisen, jotta voisit kaiken raskaan työn ja muffinien valmistamisen jälkeen rentoutua tietäen, että kaikki mikä tiskikoneesta tulee ulos on kiiltävää ja puhdasta!

Leivinpaperi

Vaikka leivinpaperi onkin kertakäyttöistä, tarvitsee jokainen leipuri sitä varastoonsa varmistaakseen, ettei mikään ruoka tartu kiinni uunipelteihin. Et halua, että ruoan valmistukseen ja leipomiseen käyttämäsi aika menee hukkaan uunipeltien takia.

Kattilaritilä

Everything on this list can be classed as an essential item, but if you’re only going to get a few things, a cooling rack needs to be one of them. They help to avoid sogginess by allowing air to circulate around your freshly-baked goods by lifting them slightly off the counter.

Kaikki listassa mainitut asiat ovat tärkeitä, mutta jos aiot hankkia niistä vain muutaman tärkeimmän, on kattilaritilän oltava yksi niistä. Juuri leivotut herkut pysyvät parempina kattilaritilän päällä, joka antaa ilman virrata niiden ympärillä ja nostaa niitä hieman pöytätasosta.

Mittakannu

Ilman mittakannua et pysty määrittämään lisäätkö taikinaan juuri reseptissä lukevan määrän nestettä. Mittakannu on aina kätevää pitää lähettyvillä, koska sen avulla määristä saadaan juuri sellaisia kuin niiden kuuluukin olla.

Mittalusikat

Samalla tavalla kun mittakannunkin kanssa sinun pitää varmistua siitä, että lisäät taikinaan myös oikean määrän kuivia ainesosia, jotta taikinasta ei tule liian kuivaa tai tahmaista.

Kulhot

Tämä saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta kulhot ovat todella olennainen osa leipomista. Kannattaa ehdottomasti harkita investoimista kuumennusta kestäviin kulhoihin, jotta voit laittaa ne mikroon tai lisätä niihin kiehuvaa vettä esimerkiksi suklaan sulattamista varten.

Kulhot ovat usein kaikista likaisimpia astioita keittiössä, mutta kun et enää tarvitse niitä, sinun on helppo vain laittaa ne tiskikoneeseen yhdessä Finish Quantum konetiskiaineen kanssa. Se helpottaa huomattavasti elämääsi tiskaamisen suhteen.

Lasta

Lasta on monikäyttöinen tuote leivonnassa. Koska se on pitkä, ohut ja siinä on pyöristetyt reunat, se on todella käytännöllinen kulhojen kaapimiseen, kakkujen kuorrutuksen tasoittamiseen ja voin annostelemiseen. Täytättäessäsi tiskikonetta varmista, että lasta ei tuki koneen yläosan lavan pyörimistä, jotta vesi pääsee liikkumaan ja pyörimään koneessa niin, etteivät tiskit jää likaisiksi.

Vartaat

Vaikka puiset vartaat ovat hyviä grillatessa, eivät ne ole paras valinta leivontaan. Metalliset tikut voivat auttaa sinua tarkistamaan onko paistamasi kakku kypsä – jos kokeilet tikun avulla kakkua keskeltä ja muutamasta muusta kohdasta eikä siihen tartu mitään niin kakku on kypsä ja sen voi ottaa pois uunista.

Siivilä

Tuote, jota suositellaan kovasti leivottaessa on siivilä, jonka avulla voidaan siivilöidä paakkuja ainesosista. Pieni teesiivilä voi tarvittaessa myös korvata siivilän koristelussa ja tomuttamisessa.

Leivonta nuolija

Kukaan ei halua, että kova työ valuu hukkaan, varsinkaan leipoessa. Joustava nuolija joka on mielellään silikonia tai muovia auttaa sinua varmistamaan, että taikinaa tai sulaa suklaata ei enää mene hukkaan.

Vispilä

Kaikilla ei ole varaa käsikäyttöiseen tehosekoittimeen, jota tarvitaan taikinan vatkaamiseen, mutta onneksi myös vispilän avulla vatkaamalla saat taikinasta niin kevyttä ja kuohkeaa kuin haluat.

Vispilöiden peseminen ei ole helpoimmasta päästä, mistä syystä on elämää helpottavaa ja rentouttavaa, että voit vain heittää ne tiskikoneeseen.

Vaikka rakastaisitkin leipomista, ei se silti välttämättä tarkoita, että pitäisit leivonnan jälkien siivoamisesta. Onneksi kaikki listalla mainitut leivontavälineet (tietysti leivinpaperia lukuun ottamatta) voi laittaa tiskikoneeseen – ja voit leipoa rauhallisin mielin tietäen, että sinun ei tarvitse viettää jälkeenpäin tunteja seisten tiskialtaan ääressä.

Vaikeimpien leivontatahrojen kanssa Finish Powerball auttaa sinua puhdistamaan minkä tahansa likaisen kakkutaikinatahran ja auttaa sinua välttämään koheltamisen kun yrität tiskata kulhoja ja lastoja! Voit siis vain istua ja rentoutua sillä aikaa kun Finish hoitaa ikävän työn puolestasi.