Finish Powerball All in One Max 100 Tabs

Tuotteen ominaisuudet

  • #1 Suositelluin
  • Tehokasta puhtautta joka kerta
  • Poistaa jopa kiinni palaneen ruuan
  • Joutsenmerkitty
  • Ei tarvitse avata kääreestä

Tuotteen kuvaus

Finish Powerball All in 1 Max antaa juuri niin hohtavan puhtaan pesutuloksen kuin voi toivoa. Lisäksi se suojaa laseja korroosiolta pesu pesulta, joten lasit säilyvät kirkkaina pitkään. 10 tehovaikutusta, kuten lasinsuoja, tekevät puhdasta jälkeä joka kerran. Finish Powerball All in 1 Max poistaa kaikki jäämät ja tekee hohtavan puhdasta jälkeä, vaikka vesi olisi kovaa. Suola- ja huuhtelukirkastetoiminto huuhtelevat ruokajäämät pois ja poistavat tahrat ja kalvon. Pesutulos hohtaa puhtauttaan. Finish Powerball All in 1 Max on pakattu uudelleensuljettaviin pusseihin, eikä yksittäisiä tabletteja tarvitse avata kääreistään.

RB EU Info

KÄSITTELE VAIN KUIVIN KÄSIN! Parhaan tuloksen saat asettamalla yhden tabletin kuivaan annostelijaan. Älä poista tabletin käärettä. Jos tabletti ei mahdu annostelijaan, kysy neuvoa astianpesukonevalmistajalta tai katso ohjeet koneen käyttöohjeesta. Lyhyissä ohjelmissa saat parhaan tuloksen, kun asetat Finish All in 1 -tabletin koneen pohjalle suodattimen viereen. Sulje pussi aina käytön jälkeen. Suojaa tuote kuumuudelta ja kosteudelta.
Sisäänrakennettu suolatoiminto on tehokas pehmeässä/keskikovassa ja kovassa vedessä (enintään 26ºe (21°dH)). Jos vesi on erittäin kovaa, käytä Finish Astianpesukonesuolaa. Parhaat tulokset saat käyttämällä 50/55 °C:n tai automaattiohjelmaa. Sopii saostuskaivoille. Pakkaus voidaan kierrättää vain tyhjänä! Tämä tuote ei suojaa mekaanisilta vaurioilta eikä korjaa jo vaurioituneita tuotteita.
Finish huuhtelukirkastetta käyttämällä saat parhaan kuivaustuloksen.

VAROITUS. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Sisältää subtilisiinia. Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Ei sisäiseen käyttöön. Jos tuotetta on nielty, ota yhteys lääkäriin. Sulje pussi huolellisesti.