Uutiset ja info

Voita matka Tokioon / puhdasta ennätysajassa -kampanja

KILPAILUAJANKOHTA:
“Puhdasta ennätysajassa”-kampanja on käynnissä 01.08.2017 – 31.08.2017 välisen ajan.

KUINKA OSALLISTUMINEN TAPAHTUU?
Sinulla on mahdollisuus osallistua “Puhdasta ennätysajassa”-kampanjaan ostamalla vähintään yhden Finish, Vanish, Cillit Bang, Harpic, tai Air Wick –tuotteen, lataamalla kuvan ostokuitista sekä jakamalla yhteystietosi (nimesi, sukunimesi ja sähköpostiosoitteesi) kanssamme. Näin osallistut kilpailuun 4.000 € arvoisesta matkasta Tokioon. Voit osallistua kilpailuun vain yhden kerran.

YLEISET EHDOT OSALLISTUMISELLE:
Jotta voit osallistua, tulee sinun olla täysi-ikäinen, asua Suomessa ja sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite sekä Facebook-profiili. RB Nordic:in työntetkijät samoin kuin heidän kotitaloutensa eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun on kehittänyt ja sitä hallinnoi RB Nordic ja se ei ole yhteydessä Facebookiin.

VOITTAJAT JA PALKINNOT:
Kilpailussa arvotaan yksi voittaja kampanja-ajankohdan päätyttyä. Voittaja tulee vastaanottamaan 4.000 € arvoisen matkalahjakortin.

Voittajaan otetaan yhteyttä viimeistään kolmen viikon kuluttua kampanjan päättymispäivästä. RB Nordic pidättää oikeuden pyytää, että alkuperäinen ostokuitti toimitetaan postitse, jos se pitää tarpeen vaatiessa todeta kelpaavaksi.

RB Nordic pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta. Lisäksi RB Nordic pidättää mahdollisuuden muuttaa mahdollisia kirjoitusvirheitä.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että RB Nordic saa julkaista sinut Facebookissa kilpailun voittajaksi.

HUIJAAMINEN:
RB Nordic pidättää oikeuden poistaa henkilöitä, joita epäillään huijaamisesta tai sopimattomasta käyttäytymisestä.

TIETOSUOJA JA MARKKINOINTI:
Kaikki kilpailuun osallistumiseen vaadittavat tiedot käsitellään Tanskan lainsäädännön mukaisesti. Voittajien antamia tietoja käytetään yksinomaan kilpailun ajan ja ne poistetaan kilpailun määräajan päätyttyä.

Kunde & Co kerää kaikkien osallistujien henkilötiedot ja käsittelee niitä yksinomaan kampanja-ajan aikana. Tietoja voidaan välittää RB Nordic:lle käytettäväksi samaan tarkoitukseen. Kampanja yhteistyössä RB Nordic on vastuussa tietojen suojasta, kun taas Kunde & Co on vastuussa tiedon käsittelystä sekä vastaa kilpailusta RB Nordic:in puolesta.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ:
RB Nordic A/S
Vandtårnsvej 83A
DK-2860 Søborg

Mahdolliset kysymykset voi lähettää meidän suomenkielisille Finish, Vanish tai Air Wick Facebook-sivuille.