Uutiset ja info

 Finish – Festive Season -kilpailu 

KILPAILUSÄÄNNÖT

KILPALLUAJANKOHTA:  

Finish Festive Season -kilpailu on käynnissä 01/10/2017 – 01/04/2018 välisen ajan. 

KUINKA OSALLISTUMINEN TAPAHTUU: 

Osallistuaksesi Finish Festive Season -kilpailuun tulee sinun ostaa Finish Powerball limited edition –pakkaus ja mennä Facebook-kampanjasivulle, jonka löydät osoitteesta www.facebook.com/finish.suomi. Täytä sivulle yhteystietosi ja lataa kuva ALKUPERÄISESTÄ kuitista. Kunde & Co arvioi ja tarkistaa ladatut kuitit joka viikko. RB Nordic A/S pidättää oikeuden pyytää, että alkuperäinen ostokuitti toimitetaan postitse, jos se pitää tarpeen vaatiessa todeta kelpaavaksi.

YLEISET EHDOT OSALLISTUMISELLE: 

Jotta voit osallistua Finish Festive Season –kilpailuun, tulee sinun olla täysi-ikäinen, asua Suomessa ja sinulla tulee olla voimassa oleva sähköpostiosoite sekä Facebook-profiili. RB Nordic A/S työntekijät samoin kuin heidän kotitalouteensa kuuluvat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun on kehittänyt RB Nordic A/S ja Kunde & Co. hallinnoi sitä RB Nordic:in puolesta -  kampanja ei ole millään tapaa yhteydessä Facebookiin. 

VOITTAJAT JA PALKINNOT:

Kunde & Co. arpoo voittajan sattuman varaisesti jokaisella viikolla. Palkinto on rahapalkinto sisältäen juhlasesongin ostokuittisi arvon + 100€. Juhlasesongin takaisinmaksettavan ostokuitin enimmäisraja on 200€. Rahapalkinto siirretään voittajan pankkitilille. Kunde & Co. ottaa voittajiin henkilökohtaisesti yhteyttä kerätäkseen heidän tilitietonsa viikko kilpailuun osallistumisviikon jälkeen. Arvomme vähintään yhden voittajan joka viikko. Kampanjan voimassaoloaikana tulemme arpomaan jopa 50 voittajaa.

RB Nordic A/S pidättää oikeuden muuttaa kilpailusääntöjä ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta. Lisäksi pidätämme oikeiden muuttaa mahdollisia kirjoitusvirheitä kilpailusäännöissä.

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt, että RB Nordic A/Ssaa julkaista sinut Facebookissa kilpailun voittajaksi.

HUIJAAMINEN

RB Nordic A/S pidättää oikeuden poistaa henkilöitä, joita epäillään huijaamisesta tai sopimattomasta käyttäytymisestä.

TIETOSUOJA JA MARKKINOINTI:

Kaikki kilpailuun osallistumiseen vaadittavat tiedot käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kaikkia kilpailuun kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti. 

Kunde & Co kerää kaikkien osallistujien henkilötiedot ja käsittelee niitä yksinomaan kampanjan toteuttamiseksi. Tietoja voidaan välittää RB Nordic A/S käytettäväksi samaan tarkoitukseen. Tiedot tullaan poistamaan kilpailun päätyttyä. Jos sinulla on kysyttävää tai, jos haluat tehdä muutoksia tietoihisi, kuten sinulla on oikeus tehdä, ota meihin yhteyttä Facebook-sivujemme kautta osoitteessa www.facebook.com/finish.suomi.

Kampanjayhteistyössä RB Nordic A/S on vastuussa tietojen suojaamisesta, kun taas Kunde & Co on vastuussa tiedon käsittelystä sekä vastaa kilpailusta RB Nordic A/S puolesta.

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ:   

RB Nordic A/S 

Vandtårnsvej 83A

DK-2860 Søborg 

  

Mahdolliset kysymykset voi lähettää suomenkielisille Finish  Facebook-sivulle: www.facebook.com/finish.suomi.

__________________________________________________________

 

Finish – Bosch -kilpailu 

Kilpailuaika:
Finish Bosch -kilpailu alkaa 1.10.2017 ja päättyy 31.1.2018.

Osallistumisohjeet
Voit osallistua Finish Bosch -kilpailuun täyttämällä henkilötietosi kampanjasivustossa www.bosch.finishinfo.fi. Kun kilpailu on päättynyt, Lysholm Reklamebureau tarkistaa vastaukset ja arpoo voittajat.

Yleiset osallistumisehdot:
Osallistuminen Finish Bosch -kilpailuun edellyttää, että olet täyttänyt 18 vuotta, asut Suomessa ja sinulla on toimiva sähköpostiosoite. RB Nordic A/S:n henkilöstö ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailun on kehittänyt RB Nordic A/S. Lysholm Reklamebureau hallinnoi sitä RB Nordic A/S:n puolesta.

Voittajat ja palkinnot:
Lysholm arpoo voittajat 1.2.2018. Voittajia valitaan yhteensä 25.  Palkinto on Bosch MUM58243 -yleiskone, arvo 479 euroa. Lysholm ottaa yhteyden voittajiin lähettämällä viestin heidän ilmoittamiinsa sähköpostiosoitteisiin sopiakseen palkinnon toimittamisesta. Tämä tehdään viikon kuluttua arvonnasta. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

RB Nordic pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin ilman ennakkoilmoitusta. Emme vastaa painovirheistä.

Osallistumalla tähän kilpailuun suostut siihen, että jos voitat, RB Nordic A/S julkistaa nimesi sivustossaan.

Vilpillisyys ja sopimaton sisältö:
RB Nordic A/S pidättää oikeuden sulkea osallistujan kilpailusta sopimattoman sisällön vuoksi tai epäillessään vilppiä.

Tietosuoja:
Kaikkia kilpailuun osallistumisen vuoksi kerättyjä tietoja käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kaikkia kilpailuun osallistumisen vuoksi kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Lysholm Reklamebureau kerää osallistujien henkilötiedot. Niitä käytetään vain kilpailun toteuttamiseen. Tiedot voidaan siirtää RB Nordic A/S:lle samaa tarkoitusta varten. Tiedot poistetaan kilpailun päätyttyä. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat käyttää tietojen kohteena itsellesi kuuluvia oikeuksia, ota yhteys Lysholm Reklamebureauhon lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen pl@lysholm.dk

Kun tämä kilpailu toteutetaan, RB Nordic A/S toimii tietojen käsittelijänä ja Lysholm Reklamebureau voittajien tietojen käsittelijänä RB Nordic A/S:n toimeksiannosta.  

Kilpailun järjestäjä:
RB Nordic A/S
Vandtårnsvej 83A
DK-2860 Søborg

Kilpailuun liittyvät kysymykset pyydetään lähettämään Lysholm Reklamebureaulle osoitteeseen pl@lysholm.dk.

Tilauksen peruuttaminen lähettämällä tekstiviesti
Lähetä "VINKKI STOP” numeroon 17163