Uutiset ja info

Finish – Bosch -kilpailu 

Kilpailuaika:
Finish Bosch -kilpailu alkaa 1.10.2017 ja päättyy 31.1.2018.

Osallistumisohjeet
Voit osallistua Finish Bosch -kilpailuun täyttämällä henkilötietosi kampanjasivustossa www.bosch.finishinfo.fi. Kun kilpailu on päättynyt, Lysholm Reklamebureau tarkistaa vastaukset ja arpoo voittajat.

Yleiset osallistumisehdot:
Osallistuminen Finish Bosch -kilpailuun edellyttää, että olet täyttänyt 18 vuotta, asut Suomessa ja sinulla on toimiva sähköpostiosoite. RB Nordic A/S:n henkilöstö ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.

Kilpailun on kehittänyt RB Nordic A/S. Lysholm Reklamebureau hallinnoi sitä RB Nordic A/S:n puolesta.

Voittajat ja palkinnot:
Lysholm arpoo voittajat 1.2.2018. Voittajia valitaan yhteensä 25.  Palkinto on Bosch MUM58243 -yleiskone, arvo 479 euroa. Lysholm ottaa yhteyden voittajiin lähettämällä viestin heidän ilmoittamiinsa sähköpostiosoitteisiin sopiakseen palkinnon toimittamisesta. Tämä tehdään viikon kuluttua arvonnasta. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

RB Nordic pidättää oikeuden tehdä muutoksia ehtoihin ilman ennakkoilmoitusta. Emme vastaa painovirheistä.

Osallistumalla tähän kilpailuun suostut siihen, että jos voitat, RB Nordic A/S julkistaa nimesi sivustossaan.

Vilpillisyys ja sopimaton sisältö:
RB Nordic A/S pidättää oikeuden sulkea osallistujan kilpailusta sopimattoman sisällön vuoksi tai epäillessään vilppiä.

Tietosuoja:
Kaikkia kilpailuun osallistumisen vuoksi kerättyjä tietoja käsitellään Suomen lainsäädännön mukaisesti. Kaikkia kilpailuun osallistumisen vuoksi kerättyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Lysholm Reklamebureau kerää osallistujien henkilötiedot. Niitä käytetään vain kilpailun toteuttamiseen. Tiedot voidaan siirtää RB Nordic A/S:lle samaa tarkoitusta varten. Tiedot poistetaan kilpailun päätyttyä. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat käyttää tietojen kohteena itsellesi kuuluvia oikeuksia, ota yhteys Lysholm Reklamebureauhon lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen pl@lysholm.dk

Kun tämä kilpailu toteutetaan, RB Nordic A/S toimii tietojen käsittelijänä ja Lysholm Reklamebureau voittajien tietojen käsittelijänä RB Nordic A/S:n toimeksiannosta.  

Kilpailun järjestäjä:
RB Nordic A/S
Vandtårnsvej 83A
DK-2860 Søborg

Kilpailuun liittyvät kysymykset pyydetään lähettämään Lysholm Reklamebureaulle osoitteeseen pl@lysholm.dk.

Tilauksen peruuttaminen lähettämällä tekstiviesti
Lähetä "VINKKI STOP” numeroon 17163